HomeHL-SportsΜιχάλης Γρηγορίου: «Τα παιδιά χτίζουν χαρακτήρα»

Μιχάλης Γρηγορίου: «Τα παιδιά χτίζουν χαρακτήρα»

Στο γεγονός ότι η ομάδα του κατάφερε για δεύτερη φορά να ανατρέψει ματς από 0-2 στάθηκε ο προπονητής της ΑΕΛ στη συνέντευξη Τύπου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η ΑΕΛ πέτυχε την Κυριακή την απόλυτη ανατροπή, κερδίζοντας τον ΟΦΗ με 3-2 από 0-2, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας 1.

Αυτή μάλιστα ήταν η δεύτερη ανατροπή από 0-2 για την ομάδα της Λάρισας, αφού το ίδιο είχε πετύχει απέναντι στον Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Ο προπονητής της ΑΕΛ, Μιχάλης Γρηγορίου, έκανε λόγο για ένα… αλλόκοτο παιχνίδι στη συνέντευξη Τύπου, καθώς η ομάδα του βρέθηκε πίσω στο σκορ από το πρώτο δεκάλεπτο, τονίζοντας πως αυτά τα ματς χτίζουν χαρακτήρα για την ομάδα του.

Παράλληλα, τόνισε πως ήδη στο μυαλό των ανθρώπων της ΑΕΛ είναι το ματς με τη Λαμία, προκειμένου η ομάδα να πάρει άλλη μία νίκη πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Ήταν ένα… αλλόκοτο ματς, γιατί μείναμε πίσω στο σκορ με δύο γκολ για δεύτερη φορά στο πρώτο δεκάλεπτο και όταν καταφέρνεις να γυρίσεις το ματς απέναντι σε ομάδες όπως ο Άρης ή ο ΟΦΗ, δείχνει ότι αυτά τα παιδιά «χτίζουν» χαρακτήρα.

Δεν παρατάμε κανένα παιχνίδι και προσπαθούμε να περάσουμε σε αυτά τα παιδιά να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό μέχρι το 90ο λεπτό. Πραγματικά με τη βοήθεια του κόσμου που όλοι μας χαρήκαμε, πανηγυρίσαμε μια νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο που είναι από τις ποιοτικότερες ομάδες στην κατηγορία.

Πιέσαμε ψηλά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και με υπομονή, προσπαθήσαμε να πάρουμε τα ηνία και μέχρι το τελευταίο λεπτό να γυρίσουμε το ματς σε 3-2.

Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, στον κόσμο και ήδη το μυαλό μας είναι στο επόμενο παιχνίδι να συνεχίσουμε με νίκη απέναντι στη Λαμία και να πάμε στη διακοπή με ένα τρόπο που αν το συζητούσαμε πριν από δύο μήνες, μάλλον κανένας δεν θα το πίστευε.

Να βάλουμε στο μυαλό μας τη Λαμία και να κλείσουμε αυτό τον αριθμό παιχνιδιών με τον καλύτερο τρόπο».

Διαφήμιση
Διαφήμιση