HomeHL-9SOS BOAK: Με μεγάλη επιτυχία οι κινητοποιήσεις στην εθνική

SOS BOAK: Με μεγάλη επιτυχία οι κινητοποιήσεις στην εθνική

Για να σταματήσουν τα τροχαία δυστυχήματα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μεγάλη επιτυχία είχαν οι κινητοποιήσεις που πραγματοποίησε η διαδικτυακή ομάδα «SOS BOAK» στον Βόρειο Οδικό Άξονα της Κρήτης.

Αρκετοί ήταν εκείνοι που πήραν τα αυτοκίνητά τους και παρατάχθηκαν σε προκαθορισμένα σημεία στα Χανιά και το Ηράκλειο προκειμένου να μπει ένα… φρένο στα τροχαία δυστυχήματα στον ΒΟΑΚ.

Στο πλευρό τους εκτός από την ίδια την Τροχαία ήταν και οικογένειες που έχουν χάσει κάποιο μέλος τους σε θανατηφόρο.

Το «ευχαριστώ» των διοργανωτών

Σημερα 3-11-2019 πραγματοποιήθηκαν με μεγαλη επιτυχία και συμμετοχή σε Ηράκλειο και Χανιά , οι κινητοποιήσεις της διαδικτυακής ομάδας » SOS BOAK » για να μπει ένα » φρένο » στα θανατηφόρα δυστυχήματα , στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης.

Το μήνυμα της κινητοποίησης ήταν αφενός , να ευαισθητοποιήσουμε τον κόσμο με στόχο την ασφαλή οδήγηση και αφετέρου , να πιέσουμε ώστε να κατασκευαστεί ένας ασφαλής Βόρειος Οδικός Άξονας Κρήτης.

Η ανταπόκριση του κόσμου ηταν άμεση και για αυτό το λόγο οι διαχειριστές και οι συντονιστές της ομάδας , ευχαριστούμε από καρδιάς πρώτα και κύρια τους φίλους και τα μέλη της ομάδας μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα. Συγκινητική ήταν η παρουσία οικογενειών ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στην άσφαλτο.

Ιδιαίτερο ευχαριστώ οφείλουμε να πούμε στη Τροχαία Ηρακλείου, στην Τροχαία του ΒΟΑΚ και στο Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζιου για την βοήθεια τους.

Επίσης στον κύριο Γιακουμακη και την ομάδα » Καλά κοπέλια» ,τον Νίκο Λαγκουβάρδο για τα videos και τις φωτογραφίες του και τους φίλους της ομάδας που ήρθαν από το Ρέθυμνο για να πάρουν μέρος στη πορεία που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο κύριο Τσουπάκη Βασίλη και την κύρια Χανιωτάκη Γεωργία .

ΕΝΑ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους δημοσιογράφους, τα κανάλια και ειδησιογραφικά σάιτ που κάλυψαν την δράση της ομαδας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση