HomeHL-SportsΓιώργος Σίμος: «Έχουμε να μάθουμε πολλά από αυτό το ματς»

Γιώργος Σίμος: «Έχουμε να μάθουμε πολλά από αυτό το ματς»

Η αλλαγή αγωνιστικής συμπεριφοράς μετά το γρήγορο προβάδισμα δύο τερμάτων έπαιξε καθοριστικό παράγοντα στο παιχνίδι του ΟΦΗ για τον Γιώργο Σίμο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο ΟΦΗ δεν κατάφερε να περάσει νικηφόρα από το AEL FC Arena, γνωρίζοντας την ήττα με 3-2 από την ΑΕΛ, αν και βρέθηκε να προηγείται με 0-2 στο 7’, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας 1.

Ο προπονητής των Κρητικών, Γιώργος Σίμος, έδωσε τα εύσημα στην ΑΕΛ για την προσπάθεια της μετά το 0-2, τονίζοντας πως οι παίκτες της ομάδας του κυριεύτηκαν από αίσθημα αυτοσυντήρησης, με αποτέλεσμα να μην καταφέρουν να παίξουν το ποδόσφαιρο που μπορούν στη συνέχεια.

Επίσης, σημείωσε πως αυτό ίσως ήταν το παιχνίδι με τη λιγότερη κατοχή της μπάλας για την ομάδα του.

Τέλος, υπογράμμισε πως από αυτό το ματς ο ΟΦΗ έχει να μάθει πολλά, ούτως ώστε να γίνει ακόμα καλύτερος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου:

«Έγινε ένας ωραίος αγώνας. Παρά το πολύ θετικό μας ξεκίνημα όπου προηγηθήκαμε με δύο γκολ, εκεί που έπρεπε να έχουμε μεγαλύτερη πίστη, αυτοπεποίθηση και να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο, δεν το κάναμε.

Αντιθέτως, μας έπιασε ένα αίσθημα αυτοσυντήρησης και δυστυχώς δεν παίξαμε το ποδόσφαιρο που θέλουμε να παίζουμε.

Ίσως ήταν και το παιχνίδι με τη λιγότερη κατοχή μπάλας από την αρχή της σεζόν. Θέλουμε να ελέγχουμε το παιχνίδι αλλά δεν το καταφέραμε. Από αυτό το ματς έχουμε να μάθουμε πολλά, πρέπει να δουλέψουμε πολύ και να κάνουμε σιγά σιγά βήματα μπροστά.

Συγχαρητήρια στην ΑΕΛ για την προσπάθεια της, καλή χρονιά να έχει. Και συνεχίζουμε να δουλεύουμε για να γίνουμε καλύτεροι και να μεγαλώσουμε σιγά σιγά σαν ομάδα.

Είχα τη χαρά και την τιμή να αγωνιστώ ως παίκτης στην Λάρισα, η ΑΕΛ είναι μια μεγάλη ομάδα, το γήπεδο της πολύ ωραίο, της εύχομαι τα καλύτερα γιατί το αξίζει και είναι μια μεγάλη επαρχιακή ομάδα».

Διαφήμιση
Διαφήμιση