HomeΕΛΛΑΔΑΥπόθεση κακοποίησης στη Μάνη: Ο πατέρας μου είναι αθώος, λέει η κόρη του ιερέα

Υπόθεση κακοποίησης στη Μάνη: Ο πατέρας μου είναι αθώος, λέει η κόρη του ιερέα

Θεωρεί ότι «κρύβεται» πλεκτάνη της μητέρας της

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Βέβαιη για την αθωότητα του ιερέα από τη Μάνη, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση 12χρονης, εμφανίστηκε η κόρη του, μιλώντας τηλεφωνικά στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πρωινοί Τύποι».

Όπως είπε, είναι άδικο να κατηγορείται ο πατέρας της για παιδερεστία, καθώς είναι αθώος και δεν είχε δώσει ποτέ στη ζωή του δικαίωμα. «Σαν πατέρας ήταν σωστός, μας πρόσεχε, μας παρείχε ό,τι θέλαμε», είπε χαρακτηριστικά. Θεωρεί πως πρόκειται για μία πλεκτάνη από τη μητέρα του κοριτσιού, προκειμένου να καλύψει τον παππού του παιδιού.

Τόνισε πως το κοριτσάκι είχε πολύ καλή σχέση με τον ιερέα, τον οποίο μάλιστα αποκαλούσε «μπαμπά», αν και ο ίδιος δεν το δεχόταν.

Στο στούντιο της εκπομπής ήταν και ο συνήγορος υπεράσπισης του ιερέα, Ν. Ιωάννου, ο οποίος υπογράμμισε πως δεν είναι δεδομένη κακοποίηση της 12χρονης, καθώς απομένουν να γίνουν κάποιες εξετάσεις ακόμα.

Ο κ. Ιωάννου σημείωσε πως το ίδιο το παιδί είχε εκμυστηρευτεί στον ιερέα πως είχε «πειραχτεί» από τον παππού, ο οποίος από την πλευρά του έχει διαψεύσει αυτές τις πληροφορίες.

Πηγή: ant1news.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση