HomeHL-SportsΠερικλής Παπαναγής: «Διδακτική ήττα, στόχος η σταθερότητα»

Περικλής Παπαναγής: «Διδακτική ήττα, στόχος η σταθερότητα»

Τον διδακτικό χαρακτήρα που είχε η ήττα απέναντι στην Καβάλα ως προς την διαχείριση αρνητικών καταστάσεων τόνισε ο εκ των συνεργατών του Γιώργου Σίμου, Περικλής Παπαναγής

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο ΟΦΗ TV:

«Κάποιες ήττες είναι διδακτικές, σ’ αυτό θα πατήσουμε πάλι. Για μας ο δρόμος είναι μακρύς, η μέτρια απόδοση συνοδεύτηκε από άσχημο αποτέλεσμα συνεπώς θα κρατήσουμε κάποια θετικά στοιχεία, όχι τόσο στην εμφάνιση μας αλλά αναφορικά με την ψυχοσωματική σταθερότητα που προσδοκούμε και είναι ένα από τα ζητούμενα αυτής της χρονιάς.

Θα είναι επιτυχία όταν αντιμετωπίζουμε την κάθε μέρα σαν μια καινούρια πρόκληση.

Αυτό που κοινωνούμε σε κάθε παιδί που βγαίνει από το σύλλογο είναι η σταθερότητα, στην αγωνιστική απόδοση και την διαχείριση των συναισθημάτων, σε πνευαμτικό επίπεδο.

Τέτοιες περιστάσεις όπως η ήττα απέναντι στην Καβάλα είναι ωραίες ευκαιρίες για να πατήσουμε πάνω και στην πορεία αυτής της χρονιάς να το κατορθώσουμε.

Δεν έχουμε να δώσουμε καμία απάντηση, στόχος μας είναι η άμεση βελτίωση της εικόνας μας από την επόμενη προπόνηση.

 Η ΑΕΛ είναι επίσης μια ιστορική ομάδα, σε ένα υγιές πρωτάθλημα σαφώς και έχει θέση. Φέτος παρουσιάζεται πιο δυνατή από τα τελευταία χρόνια και είναι μια αρκετά δομημένη ομάδα, παίζει συγκεκριμένο σύστημα. Προφανώς το λέει και καλά.
Με όλο το σεβασμό στις άλλες ομάδες, ο στόχος μας είναι να σταθεροποιήσουμε ένα αγωνιστικό πλάνο, το οποίο τις τελευταίες εβδομάδες φαίνεται να σταθεροποιείται και μέσα από αυτό να βελτιώσουμε την ήδη υπάρχουσα εικόνα μας».