HomeHL-9«Tέλος εποχής» για τον Γιώργο Φραγκιαδάκη από το Νοσοκομείο Ρεθύμνου

«Tέλος εποχής» για τον Γιώργο Φραγκιαδάκη από το Νοσοκομείο Ρεθύμνου

Αναλαμβάνει τη θέση του γενικού γραμματέα του Δήμου Χανίων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μετά από 3, 5χρόνια ο Γιώργος Φραγκιαδάκης αποχώρησε από το γραφείο του Διοικητή του Νοσοκομείου Ρεθύμνου.

Χθες ουσιαστικά ήταν η τελευταία μέρα του στο νοσοκομείο με τον ίδιο να μη μπορεί να κρύψει τη συγκίνηση του. Ευχαρίστησε όλους όσοι ήταν δίπλα του, την προηγούμενη ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, τον πρώην υπουργό Ανδρέα Ξανθό, την ΥΠΕ Κρήτης, αλλά και όλο το Ρέθυμνο.

Δείτε αναλυτικά την ανάρτηση που έκανε στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Αγαπητοί φίλοι, σήμερα ολοκληρώθηκε η θητεία μου στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου και αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όσους πίστεψαν, στήριξαν και συνέβαλλαν με κάθε τρόπο στο δύσκολο έργο που ανέλαβα τα τελευταία 3,5 χρόνια από τη θέση του Διοικητή του Νοσοκομείου.

Θεωρώ ότι καταβάλαμε όλοι μας μια αξιέπαινη προσπάθεια, στο σύνολο του προσωπικού του Νοσοκομείου, ώστε να ανταποκριθούμε όσο το δυνατόν καλύτερα στις ανάγκες των πολιτών.

Εργαστήκαμε χωρίς να χάσουμε ούτε μια μέρα, με όρεξη αλλά το κυριότερο, όλοι μαζί!! Αφήνω πίσω άριστους συνεργάτες και άξιους επιστήμονες με αφοσίωση σε αυτό που κάνουν αλλά αφήνω και φίλους.. Ευχαριστώ την προηγούμενη ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και ιδιαίτερα τον Ανδρέα Ξανθό που με εμπιστεύτηκε για τη θέση αυτή, τους συνεργάτες Διοικητές των Νοσοκομείων και την Διοίκηση της 7ης ΥΠΕ Κρήτης για την υποστήριξη τους. Αύριο ξεκινάει κάτι καινούργιο.. εξίσου σημαντικό και τιμητικό για μένα…Σε ευχαριστώ Ρέθυμνο!

Ο Γιώργος Φραγκιαδάκης  αναλαμβάνει τη θέση του γενικού γραμματέα του Δήμου Χανίων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση