HomeCity Guide100 χιλιάδες καλλιτέχνες για την κλιματική αλλαγή

100 χιλιάδες καλλιτέχνες για την κλιματική αλλαγή

Εκδήλωση στο Πολύκεντρο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η εκδήλωση «100 χιλιάδες καλλιτέχνες για την περιβαλλοντική, κοινοτική και πολιτική αλλαγή του πλανήτη», θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 04 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 7:00 μ.μ. στο Πολύκεντρο Νεολαίας Δήμου Ηρακλείου.

Όλοι οι καλλιτέχνες, μία παρέα για την ΕΙΡΗΝΗ, την ΕΥΗΜΕΡΙΑ και την ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ του ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ.

Το κίνημα «100 Χιλιάδες ποιητές για την αλλαγή» σχεδιάστηκε αρχικά από τον Michael Rothenberg και την Terri Carrion από την Καλιφόρνια των Η.Π.Α. τον Μάρτιο του 2011, ως ένα παγκόσμιο σύνολο εκδηλώσεων, που πραγματοποιήθηκαν ταυτόχρονα στις 24 Σεπτεμβρίου 2011. Στις 13 Σεπτεμβρίου 2011, η πόλη της Σάντα Ρόσα της Καλιφόρνιας δήλωσε την ημερομηνία 24 Σεπτεμβρίου του 2011 ως παγκόσμια ημέρα των «100 χιλιάδων ποιητών για την αλλαγή». Άμεσα εξαπλώθηκε σε περισσότερες από 90 χώρες, πραγματοποιώντας πάνω από 500 εκδηλώσεις ποίησης ετησίως, με στόχο την περιβαλλοντική και κοινωνική ευαισθητοποίηση του κοινού στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πλανήτης.

Το Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ αρχειοθετεί, κάθε χρόνο, όλα τα έγγραφα και τα οπτικοακουστικά αρχεία των εκδηλώσεων. Η ηλεκτρονική διεύθυνση του κινήματος: https://100tpc.org

Στη σημερινή Ελλάδα της κρίσης, είναι απαραίτητη και η προσωπική και η συλλογική προσπάθεια για την αλλαγή, στοχεύοντας σε ένα καλύτερο αύριο.

Είστε όλοι καλεσμένοι με την παρουσία σας και με αποσπάσματα από το έργο σας, ώστε να έλθουμε πιο κοντά ο ένας με τον άλλον δίνοντας πνοή στην ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον.

Διαφήμιση
Διαφήμιση