HomeHL-GreeceΣήμερα δημοπρατείται το Mega: Διαγωνισμός για σήμα και ταινιοθήκη

Σήμερα δημοπρατείται το Mega: Διαγωνισμός για σήμα και ταινιοθήκη

Μέχρι τις 11 οι προσφορές

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε λίγες ώρες στις 11 το πρωί θα πρέπει να στείλουν τις δεσμευτικές προσφορές τους οι ενδιαφερόμενοι για το MEGA.

Το ιστορικό κανάλι Mega δημοπρατείται σήμερα, σχεδόν ένα χρόνο μετά το κλείσιμό του, με τους φακέλους να ανοίγουν την ίδια μέρα από τους ειδικούς διαχειριστές της «Τηλέτυπος Α.Ε.». Σύμφωνα με πληροφορίες,οι βασικοί διεκδικητές θα είναι η κοινοπραξία των Γιάννη Βαρδινογιάννη, Ιβάν Σαββίδη και Θοδωρή Κυριακού και στην άλλη πλευρά ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Τα ακίνητα του MEGA

Η κάθε προσφορά θα πρέπει να αφορά είτε την «Ομάδα Ενεργητικού Α’», που είναι η ακίνητη περιουσία του MEGA με κάποιες εκτάσεις στο Μαρούσι και το Ηράκλειο Κρήτης, είτε την «Ομάδα Ενεργητικού Β’» που είναι τα υπόλοιπα περιουσιακά στοιχεία του καναλιού, η πολύτιμη ταινιοθήκη του, το σήμα «MEGA» ενώ μαζί με τα σήματα θα μεταβιβασθεί και ο διαδικτυακός ιστότoπος MEGATV.com καθώς και όλοι οι λογαριασμοί κοινωνικής δικτύωσης, όλοι οι τίτλοι που έχει κατοχυρώσει, το αρχείο ειδήσεων, τα μηχανήματά του, οι συμμετοχές του καναλιού αλλά και τα χρέη.

H ταινιοθήκη του MEGA

Η περίφημη ταινιοθήκη του Mega περιλαμβάνει εκατοντάδες παραγωγές, από ιδρύσεως του καναλιού, σειρές με υψηλή τηλεθέαση, σπουδαία μυθοπλασία σε επίπεδο σεναρίων, σκηνοθεσίας και παραγωγής, αλλά και δυνατό καστ. Μεταξύ άλλων, τα πιο επιτυχημένα σίριαλ προβλήθηκαν από τη συχνότητα του MEGA: «Απαράδεκτοι», «Αναστασία», «Ντόλτσε Βίτα», «Ψίθυροι καρδιάς», «Δύο ξένοι», «Είσαι το ταίρι μου», «Κλείσε τα μάτια», «Στο παρά πέντε», «50 – 50».

«Το Νησί», «Ευτυχισμένοι μαζί», «Λόγω τιμής», «Το ρετιρέ», «Οι Τρεις Χάριτες», «Το δις εξαμαρτείν», «Σ’ αγαπώ, μ’ αγαπάς», «Περί ανέμων και υδάτων», «Σαββατογεννημένες», «Τι ψυχή θα παραδώσεις, μωρή», «Επτά θανάσιμες πεθερές», «Κάτω Παρτάλι», «Η Αίθουσα του Θρόνου», «Μαύρα μεσάνυχτα», «Εμείς κι εμείς», «Λατρεμένοι μου γείτονες», «Οι Αυθαίρετοι», «Το σημάδι του έρωτα», «Λένη», «Γυναίκες», «Τα μυστικά της Εδέμ», «Οι φρουροί της Αχαΐας», «Αφρικα», «Η ζωή μας μια βόλτα», «Να με προσέχεις», «Κλείσε τα μάτια», «Βέρα στο δεξί».

Η δημοπρασία πραγματοποιείται λιγες μέρες πριν το MEGA συμπληρώσει τα 30 του χρόνια.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση