HomeHL-CultureΓιάννης Σπανός: Το μήνυμα του Γιώργου Νταλάρα

Γιάννης Σπανός: Το μήνυμα του Γιώργου Νταλάρα

«Το κενό είναι μεγάλο, δυσαναπλήρωτο»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

O Γιάννης Σπανός έφυγε σήμερα από τη ζωή και ο Γιώργος Νταλάρας τον αποχαιρετά γράφοντας ότι «Το κενό είναι μεγάλο, δυσαναπλήρωτο».

Ο καλλιτεχνικός κόσμος είναι συγκλονισμένος από την είδηση αυτής της μεγάλης απώλειας. Ο Γιάννης Σπανός έχει συνεργαστεί σχεδόν με όλους τους μεγάλους Έλληνες τραγουδιστές, ενώ έχει γράψει τεράστιες επιτυχίες, τις οποίες έχουμε όλοι κάποια στιγμή σιγοτραγουδήσει.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του, ο Γιάννης Σπανός, είχε εξηγήσει τον λόγο για τον οποίο δεν απέκτησε ποτέ οικογένεια. «Αν είχα οικογένεια, δεν θα έκανα μουσική! Δεν μπορώ να παίζω πιάνο και να μ’ ακούει κάποιος άλλος», είχε πει χαρακτηριστικά ο Γιάννης Σπανός.

Σπανός: Το μήνυμα του Γιώργου Νταλάρα για το θάνατο του μουσικοσυνθέτη

Ο Γιώργος Νταλάρας, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αποχαιρέτησε τον συνάδελφό του, ραγίζοντας καρδιές με το μήνυμά του.

«Βαριά θλίψη, κενό. Σαν να μην έφταναν οι απώλειες αυτό τον καιρό. Ξέρω… Δε ζει μαζί μας, θα ζουν για πάντα τα μεγάλα τραγούδια του, η μουσική του. Παρηγοριά. Έφυγε ο Γιάννης Σπανός. Ένας σπουδαίος, ένας πολύ μεγάλος συνθέτης, που το έργο του θα ζει για πάντα. Μας λείπει όμως κι ο άνθρωπος. Ο υπέροχος, ο χαριτωμένος, ο πάντα γελαστός, ο γενναιόδωρος Γιάννης. Το κενό είναι μεγάλο, δυσαναπλήρωτο. Ο θάνατος είναι νομοτέλεια, όμως αυτούς που αγάπησες, κακά τα ψέμματα, τους θες κοντά σου, όσο γίνεται πιο πολύ. Στο καλό αγαπημένε μου φίλε. Σ’ ευχαριστώ», έγραψε χαρακτηριστικά ο δημοφιλής καλλιτέχνης, δίπλα από τη φωτογραφία του Γιάννη Σπανού που δημοσίευσε.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση