HomeΕΛΛΑΔΑΠέτσας κατά Τσίπρα: Λέει ψέματα

Πέτσας κατά Τσίπρα: Λέει ψέματα

Διαστρέβλωσε τις δηλώσεις μου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για διαστρέβλωση των δηλώσεων του και άλμα λογικής από τον Αλέξη Τσίπρα σχετικά με τις περιπολίες του λιμενικού και συμβάντα με τους μετανάστες έκανε λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Στέλιος Πέτσας μιλώντας στον ΣΚΑΙ. Ο κ. Πέτσας τόνισε ότι ο κ. Τσίπρας διαστρεβλώνει τις δηλώσεις του για να τεκμηριώσει συμψηφισμούς με την Τουρκία στα εθνικά θέματα και μείωση των ροών.

«Ο κ. Τσίπρας ως συνήθως λέει ψέματα. Χρησιμοποίησε μία δική μου δήλωση διαστρεβλώνοντας την. Την έκανα εδώ στο στούντιο. Όταν με ρώτησαν για το θέμα της δήλωσης Τσαβούσογλου ότι το ελληνικό λιμενικό βυθίζει βάρκες και στέλνει τραυματίες. Απάντησα ότι δεν υπάρχει κανένα τέτοιο περιστατικό», είπε ο Στέλιος Πέτσας.

Ακόμη εξήγησε ότι η επίμαχη δήλωση του, την οποία χρησιμοποίησε στην Βουλή ο Αλέξης Τσίπρας, ήταν για να αποκρούσει την δήλωση Τσαβούσογλου. «Οι διασώσεις μπορούν να αυξάνονται αλλά μπορούν να υπάρχουν ατυχήματα. Στην προκειμένη περίπτωση είναι ένα λογικό άλμα του κ. Τσίπρα. Να προσπαθείς να συνδέσεις θέματα που εξυπηρετούν την τουρκική προπαγάνδα είναι λογικό άλμα και αυτό του επιστρέφουμε», τόνισε ο Στέλιος Πέτσας. «Εμείς θα φυλάξουμε τα σύνορα μας είτε αρέσει στον κ. Τσίπρα είτε όχι» συμπλήρωσε.

ethnos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση