HomeHL-9Τροχαίο στον ΒΟΑΚ στο Ηράκλειο – Δύο άτομα στο νοσοκομείο

Τροχαίο στον ΒΟΑΚ στο Ηράκλειο – Δύο άτομα στο νοσοκομείο

«Μπαράζ» ατυχημάτων εξαιτίας βροχής

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για μία ακόμα φορά η ισχυρή καταιγίδα που έπληξε το απόγευμα το νησί έφερε και αρκετά τροχαία ατυχήματα.

Το σημαντικότερο καταγράφηκε στον ΒΟΑΚ στο ύψος του Κακού Όρους όταν ένα αγροτικό κι ένα ΙΧ συγκρούστηκαν μεταξύ τους. Το αποτέλεσμα ήταν να ανατραπεί το αγροτικό ενώ χρειάστηκε και η συνδρομή της πυροσβεστικής. Δύο ασθενοφόρα έσπευσαν στο σημείο και παρέλαβαν δύο άτομα.

Παράλληλα, ατύχημα σημειώθηκε και στην αερογέφυρα του Γιόφυρου, με την εμπλοκή ενός ταξί. Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματίες ωστόσο για αρκετή ώρα υπήρχε πρόβλημα στην κυκλοφορία.

Την ίδια ώρα, τροχαίο ατύχημα καταγράφηκε και στα Χανιά και συγκεκριμένα στον ΒΟΑΚ στο ύψος του Καβρού όταν δύο οχήματα συγκρούστηκαν με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο άτομα και να μεταφερθούν στο νοσοκομείο χωρίς να κινδυνεύει η ζωή τους..

Σύμφωνα με το ΕΚΑΒ, την τελευταία ώρα έχουν καταγραφεί αρκετά τροχαία ατυχήματα σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου εξαιτίας της ολισθηρότητας του δρόμου χωρίς όμως – ευτυχώς – να σημειωθεί κάποιος σοβαρός τραυματισμός.

Κατολισθήσεις στο οδικό δίκτυο

Αξίζει να σημειωθεί πως υπήρξαν και περιπτώσεις κατολισθήσεων στο οδικό δίκτυο της Κρήτης.

Το κυριότερο, καταγράφηκε στις Σίσσες όταν πέτρες έπεσαν στο οδόστρωμα. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του ΒΟΑΚ που μέσα σε λίγη ώρα τα απομάκρυναν.

Διαφήμιση
Διαφήμιση