HomeHL-9Αποχαιρέτησαν την 38χρονη μητέρα

Αποχαιρέτησαν την 38χρονη μητέρα

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι χάθηκε για πάντα το ζεστό χαμόγελό της

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σήμερα γράφτηκε η τελευταία πράξη του δράματος για την 38χρονη μητέρα, που έφυγε από τη ζωή αναπάντεχα το απόγευμα της Τρίτης.

Το τελευταίο αντίο στη νεαρή μητέρα δύο κοριτσιών, είπαν συγγενείς και φίλοι στις 12.00 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου, στο Σκοτεινό Πεδιάδος.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει τον ξαφνικό χαμό της 38χρονης μητέρας δύο ανήλικων παιδιών. Κανείς από τους οικείους της, κανείς από τους συναδέλφους της δεν μπορεί να πιστέψει ότι χάθηκε για πάντα το ζεστό χαμόγελό της.

Μία γυναίκα γεμάτη ζωή και καλοσύνη που άφησε την τελευταία της πνοή  ενώ επέστρεφε στο σπίτι της στην περιοχή των Μεσσαμπελιών στο Ηράκλειο, από εγκεφαλική αιμορραγία ενώ ακολούθησε και ανακοπή.

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες γιατρών και διασωστών η 38χρονη Πηνελόπη Ζεάκη δεν τα κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή αφήνοντας πίσω της απέραντη θλίψη και ένα αναπάντητο γιατί.

Τα μηνύματα που τις αφήνουν τις τελευταίες ώρες στο προσωπικό της προφίλ στο facebook συγγενείς και φίλοι είναι σπαρακτικά.

Βαρύ είναι το κλίμα και στους κόλπους της ΕΛ.ΑΣ. αφού ο σύζυγός της άτυχης γυναίκας υπηρετεί στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση