HomeΣΠΟΡΠαύλος Δερμιτζάκης: «Δεν λες το 2-0 σκορ πρόκρισης με τον ΟΦΗ»

Παύλος Δερμιτζάκης: «Δεν λες το 2-0 σκορ πρόκρισης με τον ΟΦΗ»

Ο προπονητής της Καβάλας, Παύλος Δερμιτζάκης, αρνήθηκε να χρίσει φαβορί την ομάδα του και δεν θεωρεί πως το 2-0 του πρώτου αγώνα είναι σκορ πρόκρισης με τον ΟΦΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

« Το παιχνίδι πήγε πολύ καλά για μας»

Σαφώς ικανοποιημένος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του ΑΟΚ Παύλος Δερμιτζάκης για τη μεγάλη νίκη της ομάδας του.

Τόνισε μεταξύ των άλλων.

«Ο στόχος μας ήταν να βρεθούμε σε αυτήν την φάση του κυπέλλου για να αντιμετωπίσουμε ομάδα σούπερ λιγκ.

Ο ΟΦΗ είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στο πρωτάθλημα με έναν καλό προπονητή.

Το έργο μας ήταν πολύ δύσκολο θέλαμε να πάρουμε ένα αποτέλεσμα που θα μας έκανε να ελπίζουμε στην πρόκριση στο δεύτερο παιχνίδι.

αίξαμε με φρέσκα πόδια ξεκούραστους παίκτες δοκιμάσαμε πράγματα και το παιχνίδι πήγε πολύ καλά για εμάς.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ παραγωγικό, περιμέναμε την πίεση του ΟΦΗ στο δεύτερο μέρος και ετοιμάστηκε για αυτό ο ΟΦΗ άλλαξε τακτική αλλά με της αλλαγές καταφέραμε να κρατήσουμε το μηδέν».

Οπως ήταν φυσικό ο προπονητής της Καβάλας ήταν πολύ ευχαριστημένος από την μεγάλη νίκη και την πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας του επί του ΟΦΗ, αλλά προσπάθησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους εν όψει του επαναληπτικού αγώνα στην Κρήτη.

«Ο στόχος μας ήταν να βρεθούμε σε αυτήν την φάση του κυπέλλου για να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα της Super League για να θυμηθεί και ο κόσμος τέτοιου είδους παιχνίδια.

Ο ΟΦΗ είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στο πρωτάθλημα που παίζει καλό ποδόσφαιρο και έχει έναν πολύ καλό προπονητή. Το έργο μας ήταν πολύ δύσκολο αφού θέλαμε να πάρουμε ένα αποτέλεσμα που  θα μας έκανε να ελπίζουμε στην πρόκριση στο δεύτερο παιχνίδι.

Χρησιμοποιήσαμε παιδιά που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής και ξεκουράσαμε άλλους που έπαιξαν στο πρωτάθλημα και θα παίξουν και στον επόμενο αγώνα. Δοκιμάσαμε πράγματα και το παιχνίδι μας πήγε πολύ καλά.

Σ’ αυτές τις λίγες ημέρες που είχαμε στην διάθεση μας, δουλέψαμε πάνω στα πλεονεκτήματα αλλά και τα μειονεκτήματα του αντιπάλου και πιστεύω ότι διαβάσαμε καλά το παιχνίδι του. Εμείς από την πλευρά μας είχαμε ένα 1ο ημίχρονο που ήταν πολύ καλό και παραγωγικό .

Στο 2ο μέρος ήταν λογικό ο ΟΦΗ να μας πιέσει και να έχει την κατοχή της μπάλας αλλά παρ’ όλα αυτά καταφέραμε να πάρουμε το αποτέλεσμα.

Ο αγώνας αυτός είναι μόνο το 1ο ημίχρονο του ζευγαριού και αν πούμε ότι με το 2-0 έχουμε προκριθεί θα έχουμε πρόβλημα.

Κάναμε ένα βήμα, και ένα πολύ καλό παιχνίδι. Όταν έρθει η ώρα θα δουλέψουμε και για την ρεβάνς στο Ηράκλειο».

Διαφήμιση
Διαφήμιση