HomeHL-LifestyleΤι συμβουλές έδωσε η Κέιτ Μίντλετον στη Μέγκαν Μαρκλ μετά την κατάρρευσή της

Τι συμβουλές έδωσε η Κέιτ Μίντλετον στη Μέγκαν Μαρκλ μετά την κατάρρευσή της

Η Κέιτ φέρεται να προσέγγισε τη Δούκισα του Σάσεξ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

 

Με μια ανοιχτή αγκαλιά προσέγγισε η Δούκισσα του Κέμπριτζ τη συννυφάδα της Μέγκαν Μαρκλ μετά την εκμυστήρευση σε τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ ότι δέχθηκε μεγάλη σκληρότητα από τα Μέσα και ως νέα μητέρα δίνει μεγάλη μάχη.

Η Κέιτ φέρεται να προσέγγισε τη Δούκισα του Σάσεξ και της απηύθυνε κάποια λόγια παρηγοριάς ώστε να την ηρεμήσει και να την αποφορτίσει. Όπως είπε ο συγγραφέας και πρώην ανταποκριτής των Ανακτόρων Φιλ Ντάμπιερ στην Express, «η Κάθριν είπε στη Μέγκαν ότι κάθε γαλαζοαίματος, περιλαμβανομένου και της ίδιας περνά από ένα κακό σημείο με τον Τύπο αλλά το σημαντικό είναι να μαθαίνει από τα λάθη του ο καθένας, να προχωρά και να τα ξεπερνά».

Η Κέιτ γνωρίζει καλά τα σκαμπανεβάσματα στη σχέση με τον Τύπο αφού είναι στο μικροσκόπιό του στη διάρκειας 15 ετών σχέσης της με τον Ουίλιαμ. Υπενθυμίζεται ότι τα βρετανικά Μέσα τη χαρακτήριζαν «Waity Katie», δηλαδή η Κέιτι στην αναμονή επειδή περίμενε υπομονετικά ώσπου ο νεαρός πρίγκιπας να κάνει τον κύκλο του και να της προτείνει γάμο. Άλλοι πάλι τη χαρακτήρισαν τεμπέλα επειδή εγκατέλειψε τη δουλειά της στην εταιρεία της οικογένειάς της, προκειμένου να προετοιμαστεί για τον μελλοντικό της ρόλο στη βασιλική οικογένεια.

Ο Ντάμπιερ υπογράμμισε ότι η Κέιτ θέλει να βοηθήσει τη Μέγκαν και τον Χάρι με τα όποια προβλήματα και να θεραπεύσει τις πληγές ανάμεσα στον πρίγκιπα Χάρι και τον σύζυγό της Ουίλιαμ. Φέρεται να θέλει να εκμηδενίσει την πιθανότητα η Μέγκαν και ο Χάρι να εγκαταλείψουν τη Μ. Βρετανία.

enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση