HomeHL-9Θανατηφόρο τροχαίο στη Σκαλέτα: Ευχάριστα νέα για την 5χρονη

Θανατηφόρο τροχαίο στη Σκαλέτα: Ευχάριστα νέα για την 5χρονη

Βελτιώνεται η υγεία της

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μετά τις κρίσιμες ώρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του νοσοκομείου, ήρθε η στιγμή της ανακούφισης για την οικογένεια του 5χρονου κοριτσιού που είχε τραυματιστεί βαριά στο θανατηφόρο τροχαίο που στοίχισε τη ζωή σε μία 83χρονη γυναίκα, στη Σκαλέτα Ρεθύμνου, την Κυριακή, 13 Οκτωβρίου.

Το παιδί το προηγούμενο διάστημα είχε υποβληθεί σε μία σειρά χειρουργικών επεμβάσεων και νοσηλευόταν διασωληνωμένο στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του ΠΑΓΝΗ.

Τα καλά νέα όμως τόσο για εκείνη όσο και για την οικογένεια της ήρθαν σήμερα μιας η κατάσταση της υγείας της βελτιώνεται μέρα με τη μέρα.

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι το μικρό κορίτσι έχει αποσωληνωθει με τους γιατρούς να είναι αισιόδοξοι, σκορπώντας χαμόγελα στην οικογένεια που δεν έχει λείψει ούτε στιγμή από το πλευρό της μικρής.

Το χρονικό

Η ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε στις 10.30 περίπου το πρωί στο ύψος της Σκαλέτα Ρεθύμνου όταν δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν – υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες – πλαγιομετωπικά.

Στο ένα όχημα επέβαινε μία 83χρονη γυναίκα η οποία ανασύρθηκε νεκρή από τους πυροσβέστες, ο γιος της ,ο οποίος δεν τραυματίστηκε και ένα ζευγάρι, πολυτραυματίες, το οποίο χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Στο δεύτερο όχημα επέβαινε μια μητέρα με τα δύο ανήλικα παιδιά της 5 και 3 ετών.

Τα παιδιά, να σημειωθεί, ότι ήταν δεμένα με ζώνες ασφαλείας στα παιδικά τους καθίσματα, όπως ζώνη ασφαλείας φορούσε και η μητέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost,, η ηλικιωμένη γυναίκα, που βρήκε τραγικό θάνατο, δεν φορούσε.

Διαφήμιση
Διαφήμιση