HomeHL-GreeceΞέχασαν για ώρες 3χρονο σε σχολικό γνωστού ιδιωτικού σχολείου

Ξέχασαν για ώρες 3χρονο σε σχολικό γνωστού ιδιωτικού σχολείου

Απίστευτη καταγγελία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τον κόσμο κάτω από τα πόδια της έχασε μια μητέρα δύο ανήλικων παιδιών το πρωί της Τρίτης. Όπως κάθε ημέρα, έτσι και χθες Τρίτη 29 Οκτωβρίου, το σχολικό του γνωστού ιδιωτικού σχολείου έφτασε έξω από την πόρτα του σπιτιού της στις 7:30 το πρωί. Η μητέρα χαιρέτισε τα παιδάκια της, ηλικίας 6,5 και 3 χρονών τα οποία επιβιβάστηκαν στο σχολικό λεωφορείο προκειμένου να μεταβούν στο ιδιωτικό εκπαιδευτήριο στην Παλλήνη Αττικής.

Τρεις ώρες μετά όμως, το τηλέφωνό της χτύπησε. Στην άλλη άκρη της γραμμής ήταν υπάλληλος του σχολείου. Όπως μας κατήγγειλε η μητέρα των δυο ανήλικων παιδιών σε τηλεφωνική μας επικοινωνία, η υπάλληλος την ρώτησε – δείχνοντας ενδιαφέρον μάλιστα , γιατί δεν ήρθε σήμερα ο μικρός της γιος στο σχολείο.

Με έκπληξη και σαφέστατη τρομοκράτηση η μητέρα απάντησε ότι το παιδί της μπήκε στο σχολικό λεωφορείο το πρωί και είπε με άγχος για ποιον λόγο την ρώτησε κάτι τέτοιο. «Δεν ήρθε στο σχολείο; Δεν είναι καλά;», ρώτησε με φόβο την υπάλληλο του γνωστού ιδιωτικού σχολείου.

Η εργαζόμενη της είπε πως μάλλον θα έγινε λάθος με τις παρουσίες και ότι θα την καλέσει σε λίγο πάλι. Έτσι, της έκλεισε το τηλέφωνο. Στα αρκετά λεπτά που μεσολάβησαν (σ.σ περίπου ένα τέταρτο), η μητέρα κάλεσε τουλάχιστον δυο φορές το σχολείο αλλά όπως λέει στο documentonews.gr δεν της σήκωσαν ποτέ το τηλέφωνο.

Η μητέρα αμέσως κάλεσε την αστυνομία και την ενημέρωσε για το περιστατικό.

Μετά από μισή ώρα και ενώ η μητέρα είχε ήδη ενημερώσει σχετικά την αστυνομία, χτύπησε το τηλέφωνό της. Έντρομη το σήκωσε. Αυτή τη φορά, στην άλλη άκρη της γραμμής ήταν η διευθύντρια του παιδικού σταθμού του εν λόγω ιστορικού σχολείου η οποία της είπε ότι βρήκαν τον 3χρονο γιο της. Όπως ισχυρίζεται το σχολείο, το παιδάκι είχε κοιμηθεί στο δεύτερο λεωφορείο το οποίο χρησιμοποιούν εντός του σχολείου για τη μεταφορά των μαθητών, με συνέπεια να το ξεχάσουν εκεί και να το κλειδώσουν.

Το πλέον αξιοπερίεργο εδώ είναι, σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, ότι η μητέρα δεν γνώριζε ότι υπάρχει και δεύτερο λεωφορείο εντός του σχολείου για να μεταφέρει τα παιδιά στον παιδικό σταθμό.

Η οικογένεια του ανηλίκου μετέβη αμέσως μετά το δεύτερο τηλεφώνημα στο ιδιωτικό σχολείο για να πάρει το παιδάκι ενώ στο σημείο έφτασε και η αστυνομία. Κατατέθηκαν μηνύσεις και κινήθηκε η διαδικασία του αυτοφώρου.

Όπως κατήγγειλε η μητέρα στο documentonews.gr, οδηγήθηκαν στη ΓΑΔΑ η ίδια, που υπέβαλε άλλωστε και τη μήνυση, η διευθύντρια του παιδικού σταθμού, ο υπεύθυνος των λεωφορείων και οι δυο συνοδοί. Στη ΓΑΔΑ πήγε και ο ιδιοκτήτης του ιδιωτικού εκπαιδευτηρίου ο οποίος αποχώρησε αργά το βράδυ της Τρίτης. Τότε αφέθηκε και ελεύθερη και η διευθύντρια.

Στο τμήμα έμειναν ο υπεύθυνος των λεωφορείων και οι δυο συνοδοί και σύμφωνα με πληροφορίας αφέθηκαν ελεύθεροι σήμερα.

Το documentonews.gr επικοινώνησε με το πολύ γνωστό σχολείο, κανείς όμως μέχρι στιγμής δεν έχει δηλώσει επίσημα τίποτα απολύτως για μια τόσο σοβαρή καταγγελία. Μέχρι αυτή την ώρα (δημοσίευση του ρεπορτάζ) δεν έχουμε λάβει καμία επίσημη απάντηση ή διάψευση της καταγγελίας.

documentonews.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση