HomeHL-9Έσωσε γυναίκα από… βέβαιο πνιγμό

Έσωσε γυναίκα από… βέβαιο πνιγμό

Ο νεαρός ναυαγοσώστης κι ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Από βέβαιο πνιγμό έσωσε μία κοπέλα που έκανε μπάνιο σε θάλασσα τα Κρήτης ένας νεαρός ναυαγοσώστης και ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής.

Πρόκειται για τον Νεκτάριο Τζουβάρα ο οποίος εδώ και 1,5 χρόνο αγωνίζεται στην ομάδα της Δαμάστα ενώ είναι μέλος της Ναυαγοσωστικής Ακαδημίας Κρήτης «Ωκεανίς».

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το Damasta F.C. TV, το περιστατικό έγινε στην παραλία Αρίνα στο Κοκκίνη Χάνι Ηρακλείου, όπου ο Τζουβάρας πάνω από τον ναυαγοσωστικό πύργο αντιλήφθηκε μία κοπέλα να έχει μπει στα μανιασμένα κύματα και να απομακρύνεται από την Ακτή.

Παρά τις εκκλήσεις του, η κοπέλα προχώρησε πιο βαθιά στη θάλασσα και εκείνος κάλεσε το διασωστικό σκάφος «ΩΚΕΑΝΙΣ», με πλήρωμα τους Αλκίνοο Παπανικολάου (ναυαγοσώστης) και Μάνο Κλάδο (χειριστής) και παρότι η ίδια αρνιόταν πεισματικά οποιαδήποτε βοήθεια, τελικά την επιβίβασαν στο σκάφος.

Ο Νεκτάριος Τζουβάρας που εντωμεταξύ είχε ειδοποιήσει και το ΕΚΑΒ, βούτηξε στα κύματα και την παρέλαβε από το σκάφος, το οποίο δεν μπορούσε να προσεγγίσει στην ακτή λόγω του υψηλού κυματισμού. Στη συνέχεια την μετέφερε στην παραλία όπου και την παρέλαβε ασθενοφόρο.

https://www.youtube.com/watch?v=BRb2camI6RQ

Διαφήμιση
Διαφήμιση