HomeHL-SportsΟλύμπιακός, ΠΑΟΚ, ΟΦΗ, Ατρόμητος: Έχουν τα κορυφαία επιθετικά δίδυμα της Super League 1 με 8 τέρματα

Ολύμπιακός, ΠΑΟΚ, ΟΦΗ, Ατρόμητος: Έχουν τα κορυφαία επιθετικά δίδυμα της Super League 1 με 8 τέρματα

Έχοντας μπει στην τελική ευθεία του πρώτου γύρου της Super League 1 έχουμε τέσσερα επιθετικά δίδυμα στο ελληνικό πρωτάθλημα τα οποία έχουν μαζί 8 τέρματα σε κάθε ομάδα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πέντε στροφές έχουν μείνει για το τέλος του πρώτου γύρου στο πρωτάθλημα της Super League 1 κι ήδη έχουν αρχίσει να ξεχωρίζουν κάποια επιθετικά δίδυμα. Για την ακρίβεια, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Ατρόμητος και ΟΦΗ έχουν τα επιθετικά δίδυμα με τα περισσότερα γκολ στο πρωτάθλημα έως τώρα, όλα με τον ίδιο αριθμό τερμάτων.

Ολυμπιακός: Ελ – Αραμπί &  Σουντανί

Ξεκινάμε από τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, Ολυμπιακό, όπου βρίσκουμε τους Ελ – Αραμπί και Σουντανί στα 8 τέρματα, με τους δύο ποδοσφαιριστές συνήθως να παίζουν μαζί στα παιχνίδια. Συγκεκριμένα, έχουν αγωνιστεί μαζί σε 5 παιχνίδια, από τα οποία στα δύο έχουν σκοράρει και οι δύο.

Ο Ολυμπιακός έχει σκοράρει συνολικά 16 τέρματα μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, με τα μισά εξ αυτών να έρχονται από το δίδυμο αυτό. Μπορεί βέβαια κόντρα στην ΑΕΚ να μην σημείωσαν γκολ, όμως είχαν και πάλι καλές στιγμές, με τον Ελ – Αραμπί να βρίσκει δίχτυα και το τέρμα του να ακυρώνεται από το VAR. Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως οι δυο τους, μαζί με τον Βέλλιο, είναι οι μόνοι επιθετικοί από τους 8 του κειμένου, που έχουν καταφέρει να βρουν 8 τέρματα μαζί, δίχως να έχουν αγωνιστεί και στα 8 φετινά παιχνίδια. Ο Ελ – Αραμπί έχει αγωνιστεί σε 7 παιχνίδια και ο Σουντανί σε 6.

ΠΑΟΚ: Σφιντέρσκι & Λήμνιός

2

Ο πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα είναι ο Κάρολ Σφιντέρσκι, ο οποίο έφτασε τα 6 με τα δύο τέρματα που σημείωσε στο παιχνίδι με τον Βόλο. Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ, έχει αγωνιστεί και στα 8 παιχνίδια του πρωταθλήματος, όπως και ο Δημήτρης Λημνιός που μετρά δύο τέρματα, έχοντας το ένα στο παιχνίδι με τον Βόλο κι αυτός. Το πρώτο του το σημείωσε την αμέσως προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Λαμία.

Οι δυο τους έχουν αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος μέχρι τώρα μαζί κι έχουν δικαιώσει τον Φερέιρα. Φαίνεται να τα πηγαίνουν πολύ καλά, έχοντας δημιουργήσει ένα πολύ καλό δίδυμο το οποίο δημιουργεί πολλά προβλήματα σε κάθε άμυνα. Ο ΠΑΟΚ έχει φτάσει τα 18 τέρματα στο πρωτάθλημα, κάτι που σημαίνει πως οι δυο τους μαζί έχουν δύο γκολ λιγότερα απ’ όσα όλη η υπόλοιπη ομάδα.

ΟΦΗ: Σεμέντο & Τσιλιανίδης

3

Πάμε στην ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, τον ΟΦΗ. Οι Κρητικοί κατά γενική ομολογία παίζουν ένα πολύ καλό ποδόσφαιρο από την αρχή της σεζόν. Παρουσιάζουν ένα αρκετά επιθετικό πρόσωπο το οποίο τους έχει φέρει στα 17 τέρματα. Από αυτά τα 8 έχουν προέλθει από τους Σεμέντο και Τσιλιανίδη.

Οι δυο τους έχουν βρει δίχτυα μαζί στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, ενώ από τα τέσσερα γκολ που έχουν σημειώσει ο καθένας, τα δύο τους είναι σε ένα παιχνίδι. Ο Τσιλιανίδης σκόραρε δις με τον Παναιτωλικό, ενώ ο Σεμέντο με τον Πανιώνιο. Έτσι, έχουν σκοράρει 4 τέρματα σε τρία παιχνίδια έχοντας όμως αγωνιστεί και στα 8 παιχνίδια του ΟΦΗ.

Ατρόμητος: Βέλλιος & Μανούσος

4

Ο φετινός Ατρόμητος μπορεί να μην παρουσιάζει το πρόσωπο των προηγούμενων δύο ετών, όμως έχει καταφέρει να έχει δύο επιθετικούς οι οποίοι επίσης έχουν φτάσει μαζί τα 8 τέρματα στο πρωτάθλημα. Μάλιστα, μαζί με τους Σουντανί και Ελ – Αραμπί οι οποίοι το έχουν κάνει σε 6 και 7 παιχνίδια αντίστοιχα, είναι εκείνοι που το έχουν πετύχει χωρίς να έχουν αγωνιστεί και οι δύο και στα 8 παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Ο μεν Μανούσος, έχει παίξει και στα 8 σημειώνοντας 4 τέρματα, ο δε Βέλλιος όμως έχει χάσει δύο, έχοντας σκοράρει επίσης 4 τέρματα. Και οι δυο τους σκόραραν μαζί κόντρα στον Πανιώνιο την Κυριακή, ενώ όπως και στην περίπτωση των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ, μετρούν τέσσερα γκολ σε τρία παιχνίδια, έχοντας σκοράρει ο Βέλλιος δύο τέρματα με τον ΠΑΟΚ και ο Μανούσος δύο με τον Παναιτωλικό. Τέλος, ο Ατρόμητος έχει βρει φέτος 15 τέρματα, κάτι που σημαίνει πως οι δύο του επιθετικοί έχουν σημειώσει μαζί ένα περισσότερο από την υπόλοιπη ομάδα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση