HomeΚΡΗΤΗΆγονος ο διαγωνισμός μίσθωσης των δημόσιων τουαλετών

Άγονος ο διαγωνισμός μίσθωσης των δημόσιων τουαλετών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Άλυτο παραμένει ένα μεγάλο πρόβλημα της πόλης και μάλιστα εν μέσω τουριστικής περιόδου. Δεν είναι άλλο από την ανυπαρξία δημοτικών τουαλετών, οι οποίες δεν λειτουργούν ελλείψει προσωπικού και δυνατότητας απασχόλησης δημοτικών υπαλλήλων σε αυτές.

Όμως, ακόμα και ο διαγωνισμός εκμίσθωσης των τουαλετών με ελάχιστο αντίτιμο δεν κατέστη δυνατόν να είναι γόνιμος, πράγμα που σημαίνει ότι η δημοτική αρχή δεν γνωρίζει ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις της.

Όπως σημείωσε στην Κρητική Επιθεώρηση ο αντιδήμαρχος, Νίκος Κονταξάκης, στη χθεσινή δημόσια πρόσκληση για συμμετοχή στην διαδικασία μίσθωσης των τεσσάρων τουαλετών που βρίσκονται στην πλατεία Τεσσάρων Μαρτύρων, στην πλατεία Μικρασιατών, τη Φορτέτζα και την οδό Ιουλίας Πετυχάκη, δεν υπήρξε κανείς ενδιαφερόμενος και μάλιστα παρότι ως ελάχιστο μίσθωμα οριζόταν το ποσό των 100 ευρώ για όλες τις δημόσιες τουαλέτες.

Σε κάθε περίπτωση, είναι ένα πολύ σοβαρό ζήτημα, το οποίο η δημοτική αρχή οφείλει να λύσει, καθώς οι εκατοντάδες επισκέπτες αναζητούν μάταια δημόσιες τουαλέτες στην πόλη και αναρωτιούνται σε ποια πολιτισμένη χώρα δεν υπάρχει η δυνατότητα ικανοποίησης βασικών αναγκών.
goodnet.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση