HomeΚΟΣΜΟΣΗ Thai Airways διαψεύδει τις φήμες περί πτώχευσης

Η Thai Airways διαψεύδει τις φήμες περί πτώχευσης

Ο πρόεδρος της Thai λέει ότι τα λόγια του παρερμηνεύθηκαν

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η ταϊλανδική αεροπορική Thai Airways απέκλεισε με έντονο τρόπο αναφορές των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, ότι η εταιρεία βρίσκεται σε τρομερά οικονομικά δεινή θέση και κινδυνεύει να φαλιρίσει.

Η Thai επιμένει ότι σχόλια που αποδίδονται στον πρόεδρό της, Sumeth Damrongchaitham παρερμηνεύθηκαν και ότι, αν και η οικονομική της “υγεία” δεν είναι όντως καλή, δεν είναι όμως και τόσο κακή όσο παρουσιάζεται.

Ο Sumeth Damrongchaitham, απευθυνόμενος σε στελέχη της αεροπορικής εταιρείας κατά τη διάρκεια συνάντησης αυτήν την εβδομάδα, δήλωσε σύμφωνα με πληροφορίες: ”Επιθυμώ το προσωπικό να είναι ενωμένο για να ξεπεράσει τα εμπόδια, αλλιώς η εθνική αεροπορική εταιρεία θα πρέπει να κλείσει. Υπάρχει μεν ακόμα χρόνος για λύση, αλλά όχι πολύς. Δεν θα υπάρξουν άλλες ανταμοιβές για το προσωπικό, επειδή το κορυφαίο βραβείο είναι η επιβίωση της εταιρείας”.

Ο πρόεδρος της Thai λέει ότι τα λόγια του παρερμηνεύθηκαν και προσπαθούσε μόνο να εντυπωσιάσει τους συναδέλφους τους, τονίζοντας πόσο βιώσιμα κρίσιμος είναι ο ανταγωνισμός με τις Low Cost αεροπορικές εταιρείες.

traveldailynews.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση