HomeHL-SportsΓιώργος Σίμος: «Πνευματικά δυνατοί, δίκαιη η νίκη μας»

Γιώργος Σίμος: «Πνευματικά δυνατοί, δίκαιη η νίκη μας»

Ο κόουτς του ΟΦΗ είχε μόνο καλά λόγια να πει για τους παίκτες του, μετά τη σημερινό 2-0 επί της Ξάνθης

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Μόνο καλά λόγια για τους παίκτες του, είχε να πει ο Γιώργος Σίμος μετά τη σημερινή νίκη του ΟΦΗ.  «Κερδίσαμε δίκαια έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο και μια δυσκολοκατάβλητη ομάδα.
Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες για την απόδοση που έπιασαν παρά τις δυσκολίες που έφερε το παιχνίδι, μείναμε δυνατοί πνευματικά και πήραμε μια δίκαιη νίκη.
Από σήμερα πρέπει να ξεκινήσει η ξεκούραση και από αύριο η προετοιμασία για ακόμα μια ωραία πρόκληση, αυτήν του κυπέλλου όπου και εκεί θα διεκδικήσουμε το καλύτερο που μπορούμε.
Μιλάμε για μια δύσκολη ομάδα που έχει κερδίσει σε ΟΑΚΑ, Αγρίνιο και η οποία αποφάσισε στα τελευταία λεπτά να παίξει ένας εναντίον ενός. Νομίζω πως δεν είχαμε τις καλύτερες επιλογές για να πάμε την μπάλα στο δικό τους επιθετικό τρίτο.
Κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα μας, έστω και λίγο με τύχη. Ότι αποτέλεσμα και να ερχόταν, η προσπάθεια είναι προσπάθεια. Πρέπει να υπάρχει μεγαλύτερη αυτοσυγκέντρωση για να σπάμε το πρέσινγκ του αντιπάλου», είπε αρχικά.
Στη συνέχεια αρνήθηκε να πει για τους μακροπρόθεσμους στόχους της ομάδας [Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι το παιχνίδι της Τετάρτης και δεν υπάρχει λόγος για να πούμε το τι θα πούμε τον Μάη όταν δεν ξέρουμε το τι θα γίνει αύριο.
Εμείς βλέπουμε μέρα με την μέρα, βδομάδα με την βδομάδα και επειδή ήρθαν λίγο γρήγορα κάποια πράγματα στην ζωή είναι πιο δύσκολο να διαχειρίζεσαι δύσκολες στιγμές από ότι μέτριες και για αυτό πρέπει να μείνουμε ταπεινοί. Όλοι γνωρίζουμε γιατί είμαστε εδώ και το τι θα γίνει τον Μάιο, εδώ θα είμαστε για να το υπενθυμίσουμε.
Η απόδοση είναι αυτή που θέλουμε να μας φέρνει κοντά στη νίκη αλλά και οι νίκες. Είμαστε χαρούμενοι που μέσα στην έδρα μας έχουμε ξεκινήσει με τέσσερις νίκες όμως περισσότερο από όλα είμαστε χαρούμενοι για την εικόνα μας. Κάναμε 16 τελικές προσπάθειες σε μια ομάδα που είναι δυσκολοκατάβλητη».
Για τον κόσμο σχολίασε πως «η συμπεριφορά του είναι εκπληκτική, ο πολιτισμός που έχουμε και στα τέσσερα παιχνίδια είναι κάτι που μας έχει κάνει χαρούμενους.
Θα πρέπει να τον βελτιώσουμε για να δείξουμε αυτό που πρεσβεύει ο ΟΦΗ διαχρονικά και ο σεβασμός στον κόσμο μας είναι απίστευτος. Αξίζει πολλά και θα προσπαθήσουμε να τον κάνουμε ακόμα πιο χαρούμενο».
Διαφήμιση
Διαφήμιση