HomeHL-9Παραμένουν στις θέσεις τους οι συμβασιούχοι στην καθαριότητα

Παραμένουν στις θέσεις τους οι συμβασιούχοι στην καθαριότητα

Μέχρι τις 6 Μαρτίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Θετική ήταν η απόφαση του δικαστηρίου για τους παρατασιούχους συμβασιούχους της καθαριότητας των δήμων Ηρακλείου, Μινώα Πεδιάδος, Μαλεβιζίου και ΦΟΣΔΑ Χερσονήσου.

Το δικαστήριο συνεδρίασε και αποφάσισε πως οι εργαζόμενοι θα παραμείνουν στις θέσεις τους έως και τις 6 Μαρτίου.

fb_img_1572020904274

Στο… πλευρό τους το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και Υπαλλήλων Ιδιωτικών Επιχειρήσεων

Με ανακοίνωσή του το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και Υπαλλήλων Ιδιωτικών Επιχειρήσεων Ανατολικής Κρήτης εκφράζει την ικανοποίηση του για την απόφαση του Δικαστηρίου, που αφόρα στους παρατασιούχους καθαριότητας των Δήμων Ηρακλείου, Μινώα Πεδιάδος, Μαλεβιζίου και ΦΟΣΔΑ Χερσονήσου.

Πιο συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρεται:

Για άλλη μία φορά το Σωματείο μας, μαζί με το Σωματείο Εργαζομένων στην Καθαριότητα και Εργοτεχνιτών του Δήμου Ηρακλείου καθώς και το ΕΚΗ συμπαρασταθήκαμε σήμερα το πρωί στο Πρωτοδικείο Ηρακλείου.

Πρόκειται για μία απόφαση που δικαιώνει τους ¨παρατασιούχους¨ Συμβασιούχους, σύμφωνα με την οποία οι συνάδερφοι εργαζόμενοι στην Καθαριότητα θα παραμείνουν στις θέσεις τους μέχρι τις 6 Μαρτίου του 2020.

Το  Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και Υπαλλήλων Ιδιωτικών Επιχειρήσεων Αν. Κρήτης θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό των συναδέρφων και θα αγωνίζεται μαζί τους σε όλες τις μάχες που ενδεχομένως θα ακολουθήσουν.

Διαφήμιση
Διαφήμιση