HomeHL-WorldΒίντεο: Η σοκαριστική στιγμή που ένα δέντρο «ισοπεδώνει» το σαλόνι μιας οικογένειας, όπου κάθονται δύο κορίτσια!

Βίντεο: Η σοκαριστική στιγμή που ένα δέντρο «ισοπεδώνει» το σαλόνι μιας οικογένειας, όπου κάθονται δύο κορίτσια!

Γλίτωσαν με γρατσουνιές

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα σοκαριστικό ατύχημα που συνέβη τελείως αναπάντεχα, μέσα σε μια στιγμή, θα μπορούσε να έχει τραγικές συνέπειες για δύο αδερφές από το Λάσμπι του Μέριλαντ, στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με το ABC News, που δημοσιεύει μάλιστα και το σχετικό βίντεο, η Mariah και Ashley Stone κάθονταν στο σαλόνι τους, έχοντας γυρίσει από το σχολείο, και έβλεπαν τηλεόραση μαζί με τον σκύλο τους, όταν ξαφνικά ένα δέντρο κατέρρευσε πάνω στο σπίτι τους!

«Ακούστηκε σαν σεισμός. Είναι ένας ήχος που σίγουρα δεν θα ξεχάσουμε ποτέ» δήλωσε στο δίκτυο η 15χρονη Ashley, για το περιστατικό που σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη.

«Το δέντρο, τα μονωτικά υλικά και το ταβάνι, όλα έπεσαν πάνω μας», δήλωσε η Ashley, που ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει ότι η ίδια και η 14χρονη αδερφή της τη γλίτωσαν τόσο φθηνά, μόνο με ελαφριά τραύματα.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=IkQYOs-Zql4

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του αμερικανικού δικτύου, ένα δέντρο που βρισκόταν ακριβώς έξω από το σπίτι της οικογένειας ξεριζώθηκε και έπεσε κατευθείαν στην οικία των Stone. Το βίντεο που κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας της οικογένειας , δείχνει την τρομακτική στιγμή που το δέντρο «εισβάλλει» στο σπίτι τους, γεμίζοντας συντρίμμια το σαλόνι και την κουζίνα. Τα ουρλιαχτά των έντρομων κοριτσιών, που ήταν μόνα στο σπίτι εκείνη την ώρα, είναι διαπεραστικά.

Λίγες στιγμές μετά την πτώση του δέντρου, ακούγεται στο βίντεο το ένα από τα δύο κορίτσια να λέει κλαίγοντας στο τηλέφωνο (μιλώντας πιθανότητα σε έναν από τους γονείς της) «Ένα δέντρο μόλις έπεσε στο σπίτι μας!».

Μόλις ενημερώθηκε για το τι συνέβη, ο πατέρας των κοριτσιών (που την ώρα του ατυχήματος ήταν στη δουλειά) συνδέθηκε στην κάμερα του σπιτιού για να ελέγξει την κατάσταση και έμεινε άφωνος. Όταν γύρισε σπίτι και αντίκρισε την εικόνα της απόλυτης καταστροφής συνειδητοποίησε πόσο τυχερές ήταν οι κόρες του.

Αν και ακόμα σοκαρισμένα από το περιστατικό, τα μέλη της οικογένειας αισθάνονται ευγνωμοσύνη που δεν συνέβη κάτι χειρότερο. Μάλιστα η ευγνωμοσύνη τους έχει έναν… απρόσμενο αποδέκτη, το μεγάλο μεταλλικό ψυγείο της οικογένειας, που ανέκοψε την πτώση του δέντρου και μπορεί να γλίτωσε τη ζωή τους.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση