HomeΚΡΗΤΗΛαμπρινός: Το Ηράκλειο μπορεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τον συνεδριακό τουρισμό

Λαμπρινός: Το Ηράκλειο μπορεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τον συνεδριακό τουρισμό

Ο χαιρετισμός του Δημάρχου Ηρακλείου στην έναρξη του 39ου Οδοντιατρικού Συνεδρίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την πεποίθησή του ότι το Πολιτιστικό και Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου μπορεί να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τον συνεδριακό τουρισμό, όχι μόνο της Κρήτης αλλά ολόκληρης της Μεσογείου, εξέφρασε  ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός στον σύντομο χαιρετισμό του κατά έναρξη του 39ου Πανελληνίου Οδοντιατρικού Συνεδρίου, η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 24 Οκτωβρίου, στην αίθουσα «Ανδρέα και Μαρίας Καλοκαιρινού» στο ΠΣΚΗ.

odontiatriko-synedrio-f2_resize

Ο Δήμαρχος τόνισε μεταξύ άλλων:

«Θα ήθελα να σας καλωσορίσω  στην πόλη μας. Ελπίζω ότι στο περιθώριο των εργασιών του Συνεδρίου θα σας δοθεί η ευκαιρία να δείτε το Ηράκλειο και να διαπιστώσετε  πόσα πράγματα έχει να προσφέρει – δεν είναι τυχαίο ότι εμείς το αποκαλούμε τόπο συνάντησης 5+1 Πολιτισμών (Μινωϊκός – Αραβικός –  Βυζαντινός – Ενετικός – Οθωμανικός και ο Σύγχρονος).

Η πλούσια ιστορία της πόλης μας και η πολιτιστική κληρονομιά της, συνυπάρχουν με την μοναδικής ζωντάνιας καθημερινότητά της, τις πολλές επιλογές που προσφέρει και ασφαλώς το υψηλής ποιότητας έμψυχο δυναμικό που διαθέτει σε όλους τους τομείς και δημιουργούν ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον μείγμα που σας καλεί, εφόσον προλαβαίνετε, να το ανακαλύψετε.

Παράλληλα, έχω την τιμή να σας καλωσορίζω και στο Πολιτιστικό και Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου του οποίου η συνεδριακή δραστηριότητα ουσιαστικά εκκινεί με την διεξαγωγή του 39ου Πανελλήνιου Οδοντιατρικού Συνεδρίου.  Παρότι έχουν διοργανωθεί και στο πρόσφατο παρελθόν συνέδρια σε αυτόν τον χώρο, το παρόν συνέδριο είναι το πρώτο που φιλοξενείται εδώ, με το κτίριο σχεδόν ολοκληρωμένο. Ασφαλώς υπάρχουν ακόμα σημαντικές ελλείψεις, όμως είμαι βέβαιος ότι στο μέλλον, όταν θα είμαστε σε θέση να αξιοποιήσουμε πλήρως τις δυνατότητές του, το Πολιτιστικό και Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου θα εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς για τον συνεδριακό τουρισμό, όχι μόνον της Ελλάδας αλλά και ολόκληρης της Μεσογείου.

Εύχομαι καλή επιτυχία στις εργασίες αυτής της Συνάντησης και καλή συνέχεια στο έργο σας.Εύχομαι επίσης όταν ολοκληρωθούν οι εργασίες του συνεδρίου, να αποχωρήσετε με την επιθυμία να επιστρέψετε στο Ηράκλειο, είτε για κάποιο από τα επόμενα συνέδριά σας,  είτε ατομικά, το συντομότερον δυνατόν.».

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση