HomeHL-WorldΗΠΑ : Νεκρό 3χρονο κοριτσάκι εντοπίστηκε σε κάδο σκουπιδιών

ΗΠΑ : Νεκρό 3χρονο κοριτσάκι εντοπίστηκε σε κάδο σκουπιδιών

Είχε εξαφανιστεί πριν 10 μέρες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Νεκρό εντοπίστηκε σε κάδο απορριμάτων στην Αλαμπάμα των ΗΠΑ ένα τρίχρονο κοριτσάκι, το οποίο, σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, φέρεται να είναι η Kamille McKinney, που είχε εξαφανιστεί πριν 10 μέρες, έξω από την πολυκατοικία όπου ζούσε.

1-983-600x388

Δύο συλλήψεις

Οι Αρχές έχουν συλλάβει την 29χρονη Derick Brown και τον 39χρονο Patrick Stallworth ως βασικούς υπόπτους.

Οι δύο ανακρίθηκαν από την αστυνομία την προηγούμενη εβδομάδα μετά την δημοσίευση πλάνων από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης και τις καταθέσεις αυτόπτων μαρτύρων, που τους τοποθετούν στο σημείο της εξαφάνισης του κοριτσιού.

Ο δικηγόρος του 39χρονου, όπως αναφέρει το cnn, ισχυρίζεται πως ο πελάτης του δεν γνωρίζει τίποτα αναφορικά με την εξαφάνιση του 3χρονου κοριτσιού και πως δεν γνωρίζει τον λόγο βάσει του οποίου συνελήφθη.

1-984-600x362

Το θρίλερ της εξαφάνισης

Την μοιραία ημέρα της εξαφάνισης το 3χρονο κοριτσάκι βρισκόταν σε πάρτι γενεθλίων στην ίδια πολυκατοικία όπου ζούσε με την οικογένειά της.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι απήχθη από έναν άνδρα και μία γυναίκα μέσα σε ένα μαύρο SUV.

Βίντεο από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, που δόθηκε από τις αστυνομικές αρχές στην δημοσιότητα έχει καταγράψει το τρίχρονο κοριτσάκι να παίζει μαζί με ένα άλλο παιδί, την στιγμή που δύο άνδρες βρίσκονται έξω από την πολυκατοικία.

Στα πλάνα φαίνεται ένας από τους άνδρες να πλησιάζει τα παιδιά πρώτος και έπειτα να απομακρύνεται.

Ύστερα ο δεύτερος άντρας πλησιάζει τα παιδιά και συνομιλεί για λίγη ώρα μαζί τους. Το βίντεο τελειώνει με τα παιδιά να ακολουθούν τον δεύτερο άνδρα, μέχρι που χάνονται τα ίχνη τους από το πεδίο της κάμερας.

in.gr

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση