HomeHL-SportsΚοσμάς Τσιλιανίδης: «Ο κόσμος του ΟΦΗ με αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή»

Κοσμάς Τσιλιανίδης: «Ο κόσμος του ΟΦΗ με αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή»

Στην εκτίμηση που χαίρει από τον κόσμο του ΟΦΗ στάθηκε ο Κοσμάς Τσιλιανίδης, ο οποίος βραβεύθηκε από το σύλλογο για τον τίτλο του MVP του μήνα, αφιερώνοντας το στους φίλους των Ομιλητών αλλά και στους συμπαίκτες του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Κοσμάς Τσιλιανίδης για τον φίλαθλο κόσμο του ΟΦΗ κατά την βράβευση του για τον τίτλο του MVP Σεπτεμβρίου της ομάδας.

Ο 25χρονος εξτρέμ των Κρητικών ευχαρίστησε τον κόσμο αλλά και τους συμπαίκτες του για την μεγάλη συμβολή τους στην ανάδειξη του ως πολυτιμότερου παίκτη και μίλησε και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, δίνοντας σύνθημα νίκης απέναντι στην Ξάνθη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο ΟΦΗ TV:

«Ο κόσμος από την πρώτη στιγμή που ήρθα με έχει αγκαλιάσει. Λαμβάνω πολλή αγάπη και πολλά μηνύματα καθημερινά και τους ευχαριστώ πάρα πολύ.
Από τη δική μου την πλευρά, σίγουρα πρέπει να αφιερώσω αυτό το βραβείο στον κόσμο ο οποίος με ψήφισε αλλά και στους συμπαίκτες μου διότι χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε κανείς να κάνει αυτά που κάνει μέσα στο γήπεδο.
Στόχος είναι να συνεχίσουμε δυνατά, να δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά και να είμαστε ακόμα πιο βελτιωμένοι, κι εγώ και η ομάδα.
Σίγουρα κρατάμε κάποια στοιχεία, και θετικά αλλά και αρνητικά. Στο τακτικό κομμάτι πήγαμε πάρα πολύ καλά όλο αυτό το διάστημα, σε κάποια άλλα κομμάτια όχι τόσο. Κρατάμε τα θετικά, θέλουμε να τα εξελίξουμε ακόμα περισσότερο και για τα αρνητικά χρειάζεται να βελτιωθούμε ενόψει της συνέχειας.
Μας ικανοποιεί ότι παρά το ότι χάσαμε απέναντι στον Ολυμπιακό, όλοι μας λένε για την προσπάθεια και την εμφάνιση που κάναμε. Το κρατάμε αυτό και τώρα στόχος είναι να πάρουμε τη νίκη κόντρα στην Ξάνθη, στην έδρα μας. Είναι μία πολύ δύσκολη ομάδα γιατί είναι πολύ αποτελεσματική.
Το μόνο που πρέπει να κοιτάξουμε είναι η δική μας απόδοση κι αν είμαστε αυτοί που πρέπει και που έχουμε δείξει όλον αυτόν τον καιρό ότι είμαστε θεωρώ ότι θα πάρουμε αυτό που μας αξίζει, δηλαδή τη νίκη».

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση