HomeΚΡΗΤΗΣτις απεργιακές κινητοποιήσεις της ΠΟΕ ΟΤΑ ο Σωκράτης Βαρδάκης

Στις απεργιακές κινητοποιήσεις της ΠΟΕ ΟΤΑ ο Σωκράτης Βαρδάκης

«Η ΝΔ αντί να βρίσκεται δίπλα στον εργαζόμενο, τον τιμωρεί»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τα δίκαια αιτήματά τους, για την μη υποβάθμιση των υπηρεσιών καθαριότητας προς τους πολίτες και τις αθρόες απολύσεις εργαζομένων, στηρίζει με τη συμμετοχή του στην απεργιακή κινητοποίηση των εργαζομένων της ΠΟΕ-ΟΤΑ, ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Βαρδάκης.

Μετά την τοποθέτησή του, στην Ολομέλεια της Βουλής για το σ/ν του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων «Επενδύω στην Ελλάδα και άλλες διατάξεις», όπου ζήτησε την απόσυρση του άρθρου 179, με το οποίο η σημερινή Κυβέρνηση αυξάνει τα δημοτικά τέλη προς όφελος των εργολάβων, υποβαθμίζει τις υπηρεσίες καθαριότητας και φυσικά, διευκολύνει τις απολύσεις εργαζομένων, ο κ. Βαρδάκης συμμετείχε στην κινητοποίηση των εργαζομένων, οι οποίοι αντιδρούν σθεναρά σε όσους σχεδιάζουν το ξεπούλημα των υπηρεσιών και απολύσεις εργαζομένων με αιτιολογία την μη ύπαρξη εργασιακού αντικειμένου.

Ο κ. Βαρδάκης δήλωσε ότι η απεργιακή κινητοποίηση των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση αποτελεί ένα ξεκάθαρο μήνυμα ότι δεν θα υπάρξει καμία ανοχή στις βλέψεις της ΝΔ για πλήρη διάλυση των εργασιακών δικαιωμάτων και επαναφορά της μνημονιακής κανονικότητας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση