HomeΚΡΗΤΗΠράσινο φως για δύο έργα πνοής

Πράσινο φως για δύο έργα πνοής

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Δήμος Πλατανιά σας γνωρίζει ότι την  Τετάρτη  18  Ιουνίου  2014 και ώρα 11.30π.μ., . στα γραφεία του Δήμου στο Γεράνι , πραγματοποιήθηκαν οι Υπογραφές Συμβάσεων των παρακάτω έργων μεταξύ του Δημάρχου κ. Ιωάννη Μαλανδράκη με τους αναδόχους των έργων:

•           «ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗ ΑΙΘΟΥΣΑΣ  ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΛΑΚΚΩΝ» ., προϋπολογισμού δημοπράτησης 130.000 € Φ.Π.Α.,  μεταξύ του Δήμου Πλατανιά  με τον αναδόχου του Έργου Κ/Ξ ΛΥΚΟ  ΣΟΦΙΑ-ΓΕΩΡΓΙΑ – ΠΕΤΡΑΝΤΩΝΑΚΗ ΠΑΛΟΥ ,το έργο αφορά τις εργασίες αποπεράτωσης (ανακ/ευή εξωτ.σκάλας πρόσβασης στο Α΄επίπεδο, πρόσβαση ΑΜΕΑ  & κατ/ευη wc AMEA  στο Α΄επίπεδο ,αντικατάσταση εξωτερικών κουφωμάτων,διαμόρφωση Β’ επιπέδου,ανακατασκευή ηλεκτρικών και υδραυλικών εγκαταστάσεων,ψύξη – θέρμανση,χρωματισμοί) της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων της Τ.Κ.Λάκκων του Δήμου Πλατανιά .

Χρόνος αποπεράτωσης του έργου  σε  επτά (7) μήνες.

•           «1ο Υποέργο: ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΕΥΡΥΤΕΡΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΝΗΜΕΙΑΚΟΥ ΔΕΝΔΡΟΥ ΕΛΙΑΣ ΒΟΥΒΩΝ» ,  προϋπολογισμού δημοπράτησης 280.000 € Φ.Π.Α.,  μεταξύ του Δήμου Πλατανιά  με τον αναδόχου του Έργου Κ/Ξ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ ΕΥΤΥΧΙΟΣ – ΛΙΟΔΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ , το Υποέργο 1 αφορά εργασίες διαμόρφωσης της πλατείας του οικισμού Πάνω Βουβών, στην οποία βρίσκεται το μνημειακό δέντρο της Ελιάς των Βουβών και το Μουσείο Ελιάς Βουβών. Συγκεκριμένα, προβλέπεται η δημιουργία λιθόστρωτων πεζοδρομήσεων, προσβάσεων ΑΜΕΑ, θέσεων στάθμευσης, τοιχίων αντιστήριξης, λιθόκτιστων προστατευτικών τοιχίων,υπαίθριων καθιστικών και δενδροφυτεύσεων σκίασης. Επίσης, προβλέπεται η τοποθέτηση των κατάλληλων φωτιστικών σωμάτων και του απαραίτητου αστικού εξοπλισμού (καθιστικοί πάγκοι – καλαθάκια απορριμμάτων). Συμπληρωματικά, προβλέπεται η κατασκευή της απαραίτητης βάσης από σκυρόδεμα για την εγκατάσταση του νέου υποσταθμού της ΔΕΔΔΗΕ.

Χρόνος αποπεράτωσης του έργου  σε  δώδεκα (12) μήνες

Τα έργα έχουν ενταχθεί στον άξονα προτεραιότητας 07 «Αειφόρος Ανάπτυξη &     Ποιότητα Ζωής στην Περιφέρεια Κρήτης»στο Ε.Π.” Κρήτης και Νήσων Αιγαίου             2007-2013” .

Την Τετάρτη 18 Ιουνιου 2014 , στα γραφεία του Δήμου Πλατανιά στο Γεράνι, υπογράφτηκε από τον Δήμαρχο κ. ΙωάννηΜαλανδράκη και τους εκπροσώπους

«ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗ ΑΙΘΟΥΣΑΣ  ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΛΑΚΚΩΝ» ποσού σύμβασης 94.009.82€ με Φ.Π.Α., προϋπολογισμού δημοπράτησης 130.000 € Φ.Π.Α.,  μεταξύ του Δήμου Πλατανιά  με τον αναδόχου του Έργου Κ/Ξ Λύκου Σοφία-Γεωργία – Πετραντωνάκη Παύλου

Το έργο αφορά την αποπεράτωσης της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων του Δημοτικού διαμερίσματος Λάκκων του Δήμου Πλατανιά. Οι προτεινόμενες εργασίες που θα γίνουν στο κτίριο είναι οι παρακάτω:

1. Ανακατασκευή Εξωτερικής σκάλας πρόσβασης στο A’ επίπεδο

2. Πρόσβαση ΑΜΕΑ στο Α’ επίπεδο ( ΑΙΘΟΥΣΑ )

3. Κατασκευή WC ΑΜΕΑ στο Α’ επίπεδο

4. Αντικατάσταση εξωτερικών κουφωμάτων

5. Διαμόρφωση Β’ επιπέδου

6. Ανακατασκευή Ηλεκτρικών και υδραυλικών εγκαταστάσεων

7. Ψύξη – θέρμανση

8. Χρωματισμοί

Το έργο αυτής της εργολαβίας θα εκτελεστεί σε χρονικό διάστημα ίσο με σε  επτά (7) μήνες.

«ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΕΥΡΥΤΕΡΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΝΗΜΕΙΑΚΟΥ ΔΕΝΔΡΟΥ ΕΛΙΑΣ ΒΟΥΒΩΝ  – ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΔΙΚΤΥΩΝ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΙΣ ΠΑΝΩ ΒΟΥΒΕΣ ΔΗΜΟΥ ΠΛΑΤΑΝΙΑ, 1ο Υποέργο: ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΕΥΡΥΤΕΡΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΝΗΜΕΙΑΚΟΥ ΔΕΝΔΡΟΥ ΕΛΙΑΣ ΒΟΥΒΩΝ» ποσού σύμβασης 243.211,37 € με Φ.Π.Α.,  προϋπολογισμού δημοπράτησης 280.000 € Φ.Π.Α.,  μεταξύ του Δήμου Πλατανιά  με τον αναδόχου του Έργου Κ/Ξ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ ΕΥΤΥΧΙΟΣ – ΛΙΟΔΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Το Υποέργο 1 αφορά εργασίες διαμόρφωσης της πλατείας του οικισμού Πάνω Βουβών, στην οποία βρίσκεται το μνημειακό δέντρο της Ελιάς των Βουβών και το Μουσείο Ελιάς Βουβών. Συγκεκριμένα, προβλέπεται η δημιουργία λιθόστρωτων πεζοδρομήσεων, προσβάσεων ΑΜΕΑ, θέσεων στάθμευσης, τοιχίων αντιστήριξης, λιθόκτιστων προστατευτικών τοιχίων,υπαίθριων καθιστικών και δενδροφυτεύσεων σκίασης. Επίσης, προβλέπεται η τοποθέτηση των κατάλληλων φωτιστικών σωμάτων και του απαραίτητου αστικού εξοπλισμού (καθιστικοί πάγκοι – καλαθάκια απορριμμάτων). Συμπληρωματικά, προβλέπεται η κατασκευή της απαραίτητης βάσης από σκυρόδεμα για την εγκατάσταση του νέου υποσταθμού της ΔΕΔΔΗΕ.

Το έργο αυτής της εργολαβίας θα εκτελεστεί σε χρονικό διάστημα ίσο με σε  δώδεκα (12) μήνες.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση