Θερμής υποδοχής, έτυχε στο Ρέθυμνο ο Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Κρήτη. Ο κ. Τσίπρας, πραγματοποίησε επισκέψεις στα Σελλιά και το Πέραμα Μυλοποτάμου, όπου έγινε και ανοιχτή συγκέντρωση στην πλατεία του Περάματος.

Αρκετοί πολίτες συνομίλησαν μαζί του, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να απευθύνει κάλεσμα για μια ισχυρή προοδευτική συμμαχία , μαζί με τους πολίτες, αφού  όπως τόνισε «σε αυτούς ανήκουν οι κατακτήσεις που έχουν γίνει».

Ο ίδιος αναφέρθηκε ερωτηθείς και στο θέμα του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης, ενώ άσκησε κριτική στους χειρισμούς της σημερινής κυβέρνησης τονίζοντας πως «ναρκοθετεί την πορεία του έργου είχε δρομολογηθεί από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ» κάτι που δημιουργεί επιπλέον καθυστερήσεις, όπως υπογράμμισε.

Επιπλέον, αναφερόμενος στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας στα Νότια του Ρεθύμνου εκφράζοντας την θέση πως είναι αναγκαία μια ήπια ανάπτυξη τόσο σε σχέση με τις ανανεώσιμες πηγές, όσο και με την ανάπτυξη του τουρισμού.

Υπενθυμίζεται πως στις 19.30 ο Αλέξης Τσίπρας συμμετείχε σε ανοιχτή  εκδήλωση-συζήτηση για την διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στην πλατεία της Σοχώρας στο Ρέθυμνο.

goodnet.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση