HomeHL-LifestyleΤζέιμς Μποντ: Γύρισαν τρεις διαφορετικές εκδοχές για το φινάλε

Τζέιμς Μποντ: Γύρισαν τρεις διαφορετικές εκδοχές για το φινάλε

Ούτε ο Ντάνιελ Κρεγκ γνωρίζει το τέλος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την είδηση πως η παραγωγή της νέας ταινίας του Τζέιμς Μποντ «No Time to Die», γύρισαν τρεις διαφορετικές εκδοχές για φινάλε, επικαλέστηκε η Mirror.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η παραγωγή γύρισε τρεις διαφορετικές σκηνές για το τέλος της ταινίας, ώστε να μην υπάρξουν διαρροές προς το κοινό. Ο σκηνοθέτης, Κάρι Φουκουνάγκα, είπε πως μόνο αυτός γνωρίζει το πως τελειώνει η ταινία, καθώς κανείς, ούτε ο πρωταγωνιστής, Ντάνιελ Κρεγκ, γνωρίζει το ποιο θα είναι το τέλος. «Ολοι είναι στο σκοτάδι, το μυστικό κρατείται καλά», ανέφερε στην εφημερίδα, άνθρωπος που εργάστηκε για την ταινία και δεν κατονομάζεται.

Τζέιμς Μποντ: Το πάρτι και τα περιπετειώδη γυρίσματα

Τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν πρόσφατα και διοργανώθηκε πάρτι, όπου μάλιστα ο Ντάνιελ Κρεγκ το… έτσουξε λιγάκι, κάνοντας δηλώσεις στους δημοσιογράφος, ελαφρά μεθυσμένος. Είχε δύσκολα γυρίσματα σε αυτή τη ταινία και μάλιστα σε μία σκηνή είχε τραυματιστεί, με αποτέλεσμα τα γυρίσματα να καθυστερήσουν για λίγες εβδομάδες καθώς έπρεπε να κάνει μία επέμβαση. Η ταινία άργησε να ολοκληρωθεί επίσης, καθώς στην διάρκεια των γυρισμάτων, η Γκρέις Τζόουνς παραιτήθηκε και έψαχναν για την αντικαταστάτρια της.

Σε άλλο περιστατικό που συνέβη πριν από περίπου δύο εβδομάδες, προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση, όταν η RAF, (Πολεμική Αεροπορία της Βρετανίας) εντόπισε ένα όχημα το οποίο έμοιαζε είχε μέσα πυροτεχνήματα και εκρηκτικά. Η παραγωγή το είχε ξεχάσει στο σημείο όπου γυρίζονταν οι σκηνές με πυρομαχικά, με την Αεροπορία να προχωρά σε εκκένωση της περιοχής (απομακρύνθηκαν 400 άτομα), φέρνοντας και ειδικά σκυλιά για την ανίχνευση εκρηκτικών μηχανισμών.

Τέλος, αναστάτωση προκλήθηκε από τρεις εκρήξεις που έγιναν εκτός χώρου γυρισμάτων από λάθος ενός κασκαντέρ. Ο οργανισμός ασφάλειας της Βρετανίας βρέθηκε στα γυρίσματα, καθώς από τις εκρήξεις τραυματίστηκε ελαφρά ένα μέλος της παραγωγής, ενώ δημιουργήθηκε μία μεγάλη τρύπα στο έδαφος.

Η ταινία θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 3 Απριλίου του 2020.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση