HomeHL-9Τι εξετάζει η οικογένεια για την αυτοκτονία του 33χρονου

Τι εξετάζει η οικογένεια για την αυτοκτονία του 33χρονου

Που στρέφονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το ενδεχόμενο ο άνθρωπός τους να μην αυτοκτόνησε, αλλά να συνέβη κάτι άλλο στην αποθήκη της επιχείρησής του όπου βρέθηκε πυροβολημένος εξ επαφής στο κεφάλι εξετάζει σοβαρά η οικογένεια του 33χρονου Ρεθυμνιώτη που διόρισε τεχνικό σύμβουλο-ιατροδικαστή.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, o 33χρονος φαίνεται να αυτοπυροβολήθηκε εξ επαφής στην αποθήκη της επιχείρησής του, σε χωριό του Ρεθύμνου. Το γεγονός ωστόσο ότι η οικογένεια του διόρισε τεχνική σύμβουλο-ιατροδικαστή προκειμένου να παραστεί στην νεκροτομή του άτυχου νέου καταδεικνύει ξεκάθαρα ότι από πλευράς τους υπάρχουν σοβαρές επιφυλάξεις αν πρόκειται πράγματι για αυτοκτονία σύμφωνα με την εφημερίδα  «ΠΑΤΡΙΣ».

Πρόκειται για την ιατροδικαστή κ. Ελπίδα Σπανουδάκη, η οποία μάλιστα ήταν παρούσα στη διαδικασία της νεκροτομής.

Στην παρούσα φάση η κ. Σπανουδάκη, σύμφωνα με την εφημερίδα, δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχετικό σχόλιο, υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι αναμένουν το σύνολο των απαντήσεων των εργαστηριακών εξετάσεων ώστε να έχουν ασφαλή εικόνα.

Πιο συγκεκριμένα, περιμένουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και βαλλιστικών εξετάσεων αλλά και των δειγμάτων DNA που έχουν ληφθεί από τα νύχια του θύματος.

Πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι στο πιστοποιητικό θανάτου του 33χρονου γίνεται λόγος για «κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις με πυροβόλο όπλο» και ότι απαιτείται «περαιτέρω έρευνα».

Την έρευνα της υπόθεσης έχει αναλάβει η Ασφάλεια Ρεθύμνου που την χειρίζεται με ιδιαίτερη προσοχή λόγω κυρίως του φημολογούμενου background που υπάρχει ακόμα και για τη δράση τοκογλύφων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το θύμα δεν είχε αφήσει κάποιο ιδιόχειρο σημείωμα. Από την άλλη αναφέρεται ότι
δεν εντοπίστηκαν αμυχές ή κάποια ίχνη πάλης που ενδεχομένως να υποδηλώνουν ότι στη μοιραία αποθήκη συνέβη κάτι άλλο που θα έδειχνε ότι το σκηνικό της αυτοκτονίας ήταν στημένο.

Ο 33χρονος πριν από περίπου ενάμιση μήνα, όπως είχε αναφέρει το cretapost.gr,  είχε απασχολήσει τις διωκτικές Αρχές για υπόθεση ένοπλης επίθεσης σε βάρος 44χρονου γνωστού επιχειρηματία του Ηρακλείου.

Η δικογραφία είχε διαβιβαστεί στη Δικαιοσύνη στις αρχές Σεπτεμβρίου, λίγες ημέρες μετά το σοβαρό συμβάν. Ο 33χρονος φέρεται να είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον 44χρονο επιχειρηματία προκειμένου να συναντηθούν
στην διακλάδωση προς Αχλάδα και να συζητήσουν για κάποια οικονομική διαφορά που είχαν.

Εκεί φέρεται να έβγαλε το πιστόλι και να έριξε 12 φορές προς την πλευρά του, σημαδεύοντάς τον στα πόδια, χωρίς καλά-καλά να προλάβουν να ανταλλάξουν κουβέντα, σύμφωνα πάντα με τα όσα έχει υποστηρίξει ο 44χρονος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση