HomeHL-9Στην Κρήτη σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας

Στην Κρήτη σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας

Διήμερη επίσκεψη σε Χανιά και Ρέθυμνο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διήμερη επίσκεψη στη δυτική Κρήτη  πραγματοποιει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, σήμερα και αύριο, στα πλαίσια της ανασυγκρότησης του κόμματος και της εγγραφής νέων μελών στον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Όπως έχει ήδη αναφέρει το cretapost.gr,  ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισκέπτεται την Κρήτη, με στόχο την πολιτική συζήτηση με τους πολίτες και την εγγραφή νέων μελών ενόψει του Συνεδρίου που πιθανότατα θα πραγματοποιηθεί τον προσεχή Μάρτιο ενώ παράλληλα, θα συναντηθεί και θα συνομιλήσει με τους πολίτες.

Πρώτος σταθμός του κ Τσίπρα το Κολυμπάρι, απ’ όπου, μιλώντας στα ΜΜΕ, έδωσε σύνθημα ενότητα και συσπείρωσης για τη συνέχεια και το μέλλον του κόμματος και της χώρας.

Όπως σχολίασε, σύμφωνα με το zarpanews.gr, θέλει η συζήτηση με τον κόσμο που θα κάνει στις περιοδείες του να αναδείξει τα σωστά και τα λάθη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ενώ τόνισε οτι η σοφία των ανθρώπων του λαού είναι μερικές φορές μεγαλύτερη απ΄αυτή των στελεχών, ενώ έχει και ο ίδιος βαρεθεί να κουβεντιάζει πίσω από κλειστές πόρτες.

Eπόμενος σταθμός του κ. Τσίπρα είναι Μουρνιές, και το Καψόδασος Σφακίων στα Χανιά όπου, θα λάβει μέρος σε ανοιχτή εκδήλωση – συζήτηση με τους πολίτες.

 

Την Τρίτη 22 Οκτωβρίου ο κ. Τσίπρας θα επισκεφθεί τα Σελλιά, το Πέραμα, όπου θα συζητήσει με τους πολίτες σε ανοιχτή εκδήλωση.

Το βράδυ της Τρίτης στις 19.00 θα συμμετάσχει σε ανοιχτή εκδήλωση – συζήτηση για τη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, στην Πλατεία Μικρασιατών στο κέντρο της παλαιάς πόλης του Ρεθύμνου.

Ο κ. Τσίπρας εγκαινίασε τη μεγάλη πανελλαδική καμπάνια για τη δημιουργία μιας μεγάλης προοδευτικής παράταξης, με διήμερη επίσκεψη, την περασμένη Κυριακή και τη Δευτέρα, στην Πάτρα, απ’ όπου ανακοίνωσε την έναρξη της λειτουργίας της διαδικτυακής πλατφόρμας isyriza.gr, με την Κρήτη να αποτελεί τον επόμενο σταθμό του.

Σύμφωνα με πηγές της Κουμουνδούρου: «Η υψηλή επισκεψιμότητα στην πλατφόρμα isyriza.gr και οι επισκέψεις Τσίπρα στην επικράτεια για το θέμα της διεύρυνσης του ΣΥΡΙΖΑ στην κοινωνική του βάση, δείχνουν το μεγάλο ενδιαφέρον των προοδευτικών πολιτών, το οποίο, όπως λένε, «θα εντείνεται και αυτό θα αποτυπώνεται με αύξηση των εγγραφών νέων μελών, τόσο κατά τη διάρκεια των λαϊκών συνελεύσεων σε όλη τη χώρα, όσο και μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας».

Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα επισκεφτεί ξανά στο άμεσο μέλλον την Κρήτη, με προορισμό αυτή τη φορά την ανατολική Κρήτη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση