HomeΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΑναταραχή σε προβολή της ταινίας Joker στον κινηματογράφο ΑΕΛΛΩ

Αναταραχή σε προβολή της ταινίας Joker στον κινηματογράφο ΑΕΛΛΩ

Εμφανίστηκαν αστυνομικοί

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ της Κυριακής κατά τη διάρκεια προβολής της ταινίας Joker, σε έναν από τους πιο γνωστούς κινηματογράφους στη Αθήνας.

Πρόκειται για τον κινηματογράφο ΑΕΛΛΩ, επί της Πατησίων, που τις τελευταίες ημέρες προβάλλει, με μεγάλη επιτυχία, τη δημοφιλή ταινία Joker. Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, κατά τη διάρκεια της βραδινής προβολής εμφανίστηκαν αστυνομικοί ύστερα από καταγγελία παρευρισκόμενων για παρουσία… ανηλίκων!

Αστυνομικοί στο ΑΕΛΛΩ για ανηλίκους που παρακολουθούσαν το Joker

Κατά τις ίδιες αστυνομικές πηγές, στην προβολή του Joker βρίσκονταν υπάλληλοι του υπουργείου Πολιτισμού, οι οποίοι ζήτησαν τη συνδρομή της αστυνομίας για να ελεγχθεί αν επετράπη σε ανηλίκους να δουν την ταινία.

Να σημειωθεί ότι έχει προκληθεί σύγχυση με την καταλληλότητα του Joker, καθώς κάποιοι κινηματογράφοι αναφέρουν ότι είναι κατάλληλο για ηλικίες άνω των 18 ετών, ενώ άλλοι το προβάλλουν ως κατάλληλο για ηλικίες άνω των 15 ετών.

Οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σημείο προέβησαν σε έλεγχο στοιχείων, δίχως όμως να γίνουν προσαγωγές ή να δοθεί άλλη συνέχεια. Σύμφωνα με αναφορές στο Twitter, ένα παρόμοιο περιστατικό σημειώθηκε το Σάββατο κατά την προβολή του Joker σε κινηματογράφο του Αμαρουσίου.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση