HomeΚΟΣΜΟΣΗ επικίνδυνη φωτογραφία selfie στο κρουαζιερόπλοιο της κόστισε… ακριβά

Η επικίνδυνη φωτογραφία selfie στο κρουαζιερόπλοιο της κόστισε… ακριβά

Δείτε γιατί

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μία γυναίκα που αποφάσισε να σκαρφαλώσει στο μπαλκόνι του δωματίου της στο κρουαζιερόπλοιο με προορισμό την Αϊτή, για να βγάλει μια φωτογραφία selfie, βρέθηκε προ δυσάρεστων εκπλήξεων.

Το πλήρωμα της ανακοίνωσε πώς πρέπει να αποβιβαστεί, ενώ της απαγορεύθηκε να επιβιβάζεται στα κρουαζιερόπλοια της εταιρείας για πάντα.
Η επικίνδυνη φωτογράφιση με φόντο τον ωκεανό θα της στοιχίσει λίγο παραπάνω από ότι φαίνεται. Το περιστατικό έγινε εν πλω, στο κρουαζιερόπλοιο της εταιρείας Royal Caribbean, Allure of the Seas, καθώς προσέγγιζε το Labadee. Ο συνεπιβάτης, Peter Blosic, παρατήρησε τι ακριβώς έκανε η γυναίκα και ενημέρωσε το πλήρωμα, όπως αναφέρει το CNN.

«Ενώ βρισκόμουν στο μπαλκόνι μου, είδα την γυναίκα να σκαρφαλώνει στο κάγκελο. Έγινε πολύ γρήγορα και δεν ήξερα ποιες ήταν οι προθέσεις της, έτσι ενημέρωσα το πλήρωμα. Αν δεν έλεγα τίποτα και σκόπευε να πηδηξει, αυτό θα ήταν τραγικό» είπε στο CNN.

Ο Blosic δημοσίευσε τη φωτογραφία της γυναίκας που φοράει μπλε μαγιό στα social media. Το πλήρωμα εντόπισε τη γυναίκα και την ανάγκασε να αποβιβαστεί στο επόμενο λιμάνι, στο Falmouth της Τζαμάικα, όπως είπε ο Blosic. Αναγκάζοντάς την να βρει άλλον τρόπο επιστροφής στο σπίτι της.

Ο εκπρόσωπος της Royal Caribbean επιβεβαίωσε το περιστατικό.

«Μία επιβάτης του πλοίου Allure of the Seas εντοπίστηκε να συμπεριφέρεται απρόσεκτα και επικίνδυνα ποζάροντας για φωτογραφία πάνω στο κάγκελο του μπαλκονιού της, με τη βοήθεια μιας φίλης της. Η ασφάλεια ενημερώθηκε και οι δύο γυναίκες αποβιβάστηκαν στο Falmouth, ως συνέπεια των ενεργειών του και πλέον απαγορεύεται για πάντα να ταξιδέψουν με την Royal Caribbean» αναφέρει η ανακοίνωση.

enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση