HomeHL-SportsΠέδρο Μαρτίνς : «Ήμασταν καλύτεροι, πολύ καλό πρόσωπο ο ΟΦΗ»

Πέδρο Μαρτίνς : «Ήμασταν καλύτεροι, πολύ καλό πρόσωπο ο ΟΦΗ»

Ο Πέδρο Μαρτίνς τόνισε μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΟΦΗ πως η ομάδα του δυσκολεύτηκε αρκετά αλλά ήταν ανώτερη και πήρε το τρίποντο

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ο Μαρτίνς στην αρχή των δηλώσεών του συμφώνησε ότι έγινε ένα ωραίο παιχνίδι.  «Συμφωνώ μαζί σας. Ήταν ένα πολύ ωραίο ματς. Ο αντίπαλός μας έπαιξε ανοιχτά με πολλές μεταβιβάσεις.
Έκανε γενικά ό,τι δεν κάνουν οι αντίπαλοί μας εδώ. Ο ΟΦΗ δικαιολογεί την παρουσία του και ότι είναι ποιοτική ομάδα. Στα τελευταία λεπτά είχα έναν εκνευρισμό, όμως θεωρώ ότι είχαμε τον έλεγχο του αγώνα και δεν απειληθήκαμε ούτε στο τελευταίο διάστημα».

Ρωτήθηκε για τη διαιτησία και εάν οφείλεται εκεί ο εκνευρισμός του.

  «Δεν θέλω να πω κάτι για τον διαιτητή. Μετά το τρίτο μας γκολ που ακυρώθηκε και που ήταν ένα υπέροχο γκολ ίσως εκεί είχαμε έναν εφησυχασμό και να αρχίσαμε να σκεφτόμαστε μάλλον την Μπάγερν. Αυτό πρέπει να το δουλέψουμε. Τη διαχείριση της σκέψης μας και της συνέχειας των αγώνων».
Για Γκασπάρ και Λοβέρα  «Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τον Γκασπάρ. Ανταποκρίθηκε άριστα μετά την αλλαγή του Τοροσίδη που δεν μπορούσε να συνεχίσει. Ο Λοβέρα έχει μεγάλο ταλέντο και ποιότητα. Όσο πιο συχνά τον βλέπουμε τόσο πιο πολύ θα καταλαβαίνουμε την αξία του».Για τον Τοροσίδη  «Ελπίζουμε να μην είναι κάτι σοβαρό. Δεν φαίνεται να είναι κάτι σοβαρό. Θα εκτιμηθεί τις επόμενες ώρες η κατάστασή του».

Για το 4-4-2  «Εξαρτάται από τις ανάγκες κάθε αγώνα. Το 4-4-2 το έχουμε δουλέψει καιρό. Όπως δουλεύουμε και το 4-3-3. Όμως και με Βαλμπουενά παίζαμε 4-4-2. Παίζαμε πριν το γνωστό σύστημα κυρίως λόγω του Ματιέ και το πώς λειτουργούμε. Θα το δούμε και στο μέλλον το 4-4-2».

Για την επίσκεψη ενός πιτσιρικά στον Ρέντη και τα κουκλάκια προς τους μικρούς φίλους στην εξέδρα από τους παίκτες των δύο ομάδων  «Πιστεύω πως είναι φυσιολογικό και αναμενόμενο να κάνει το ποδόσφαιρο τέτοιες κινήσεις. Δεν είναι απλά ένα άθλημα ή θέαμα.

 Περιέχει και δημιουργεί είδωλα. Να είμαστε κοντά στους φιλάθλους μας και να είμαστε δίπλα σε όσους το έχουν ανάγκη. Είναι κάτι αυτονόητο και αν όχι τόσο σπουδαίο υπό την έννοια του ρόλου μίας ομάδας αλλά πρέπει να γίνεται».
Διαφήμιση
Διαφήμιση