HomeHL-9Βρέθηκε νεκρός μέσα στην αποθήκη της επιχείρησης του – Παλιός «γνώριμος» των αρχών

Βρέθηκε νεκρός μέσα στην αποθήκη της επιχείρησης του – Παλιός «γνώριμος» των αρχών

Είχε πυροβολήσει πριν δύο περίπου μήνες έναν 44χρονο Ηρακλειώτη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Νεκρός εντοπίστηκε, ένας 33χρονος άνδρας στην περιοχή Λούτρα στο Ρεθύμνο, σημαίνοντας συναγερμό στην αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, ο 33χρονος κατά πάσα πιθανότητα έβαλε τέλος στη ζωή του στην αποθήκη του βενζινάδικου που διατηρούσε στην περιοχή, με την αστυνομία να εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, ωστόσο τα μέχρι στιγμής στοιχεία οδηγούν στο συμπέρασμα της αυτοκτονίας, καθώς δίπλα του βρέθηκε πιστόλι.

Ο 33χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, εντοπίστηκε από γνωστούς του που είχαν μεταβεί στην επιχείρηση του. Εκείνος όμως καθυστερούσε να εμφανιστεί γεγονός που τους ανησύχησε. Μπήκαν μέσα στην αποθήκη της επιχείρησης και βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα.

Αμέσως κάλεσαν την αστυνομία που απέκλεισε τον χώρο.

Φως στα αίτια της τραγωδίας αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.

Παλιός «γνώριμος» των αρχών ο 33χρονος

Ο 33χρονος φέρεται να είναι ο δράστης της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά 44χρονου Ηρακλειώτη επιχειρηματία, στον επαρχιακό δρόμο Αχλάδας – Αγίας Πελαγίας..

Στις 29 Αυγούστου φέρεται να είχε πυροβολήσει στα κάτω άκρα τον 44χρονο – που δραστηριοποιείται στον χώρο των καυσίμων στο Ηράκλειο – για οικονομικές διαφορές που είχαν οι δύο άνδρες μεταξύ τους.

Ωστόσο, η συζήτηση μετατράπηκε γρήγορα σε καυγά και ο 33χρονος έβγαλε ένα όπλο και τον πυροβόλησε 12 φορές με κάποιες σφαίρες να τον βρίσκουν στα πόδια.

Διαφήμιση
Διαφήμιση