HomeHL-9Αναλαμβάνουν τα ηνία για τη διαχείριση του νερού

Αναλαμβάνουν τα ηνία για τη διαχείριση του νερού

Εξελίξεις την ερχόμενη Τετάρτη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εξελίξεις δρομολογούνται μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα στο Δήμο Φαίστου, με την ανάληψη των νέων καθηκόντων, του νέου Δ.Σ της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης & Αποχέτευσης του Δήμου.

Το έργο της συγκεκριμένης Επιχείρησης είναι δύσκολο, όμως όπως έχει τονιστεί από κύκλους της Δημοτικής Αρχής, στόχος είναι η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, μέσα από την άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων που θα προκύψουν, αλλά και η πραγματοποίηση ενεργειών που θα οδηγήσουν σε απτά, θετικά αποτελέσματα.

H συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη στη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου και σύμφωνα με αυτή, θα πρέπει να αποφασιστεί μέσα στις επόμενες μέρες, το 11μελές Συμβούλιο της ΔΕΥΑΦ.

Πότε αναμένονται εξελίξεις

Εξελίξεις και αποφάσεις αναμένονται την ερχόμενη Τετάρτη, οπότε και θα γίνει ειδική συνεδρίαση των μελών για τη σύσταση σε Σώμα της νέας ομάδας που θα αναλάβει τα ηνία της Επιχείρησης, με στόχο, αφενός της διαχείρισης της ύδρευσης, αφετέρου της επίλυσης των όποιων διαχειριστικων θεμάτων προκύψουν.

Τα…πλάνα της Δημοτικής Αρχής

Στα πλάνα της Δημοτικής Αρχής για αυτή την -κομβικής σημασίας – Υπηρεσία, είναι η στελέχωση της με τα πιο ικανά στελέχη που θα μπορέσουν να δώσουν λύσεις, ώστε οι πολίτες να μπορούν να απολαμβάνουν απροβλημάτιστα τα οφέλη του… νερού.

Διαφήμιση
Διαφήμιση