HomeHL-9Σε δύο…δόσεις ο Τσίπρας στην Κρήτη

Σε δύο…δόσεις ο Τσίπρας στην Κρήτη

Για πολιτική συζήτηση και εγγραφή νέων μελών ενόψει του Συνεδρίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τη Δευτέρα και την Τρίτη τελικά θα βρεθεί στην Κρήτη, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Μετά την Αχαΐα, στο επιτελείο του Αλέξη Τσίπρα προετοιμάζονται για τη δεύτερη εξόρμηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, αυτή τη φορά στην Κρήτη, όπου ο ΣΥΡΙΖΑ διατηρεί υψηλά ποσοστά. Ειδικότερα, ο κ. Τσίπρας θα βρίσκεται το διήμερο 21 και 22 Οκτωβρίου στο νησί και θα κάνει περιοδεία σε περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων τη Δευτέρα ενώ την Τρίτη θα επισκεφθεί το Ρέθυμνο.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα βρεθεί στην Κρήτη, με στόχο την πολιτική συζήτηση με τους πολίτες και την εγγραφή νέων μελών ενόψει του Συνεδρίου που πιθανότατα θα πραγματοποιηθεί τον προσεχή Μάρτιο ενώ παράλληλα, θα συναντηθεί και θα συνομιλήσει με τους πολίτες.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του cretapost.gr, εκτός από το διήμερο 21-22 Οκτωβρίου, ο κ. Τσίπρας ετοιμάζει άμεσα και νέα κάθοδο προκειμένου, αυτή τη φορά, να επισκεφθεί Ηράκλειο και Λασίθι, μιας και τώρα οι δύο αυτοί νομοί δεν «χωρούσαν»  στο πρόγραμμά του. Γι αυτό εξάλλου αποφασίστηκε τελικά η κάθοδος Τσίπρα να γίνει τμηματικά σε δύο φάσεις.

Το πρόγραμμα των επισκέψεων που θα κάνει ο Αλέξης Τσίπρας στην Δυτική Κρήτη δεν έχει οριστικοποιηθεί ωστόσο θα ανακοινωθεί άμεσα.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

«Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, τη Δευτέρα και Τρίτη (21 και 22 Οκτωβρίου) θα πραγματοποιήσει περιοδεία στους νομούς Χανίων και Ρεθύμνου στο πλαίσιο του δημοκρατικού καλέσματος για ένταξη στον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα επισκεφτεί το Κολυμπάρι, τις Μουρνιές, και το Καψόδασος Σφακίων. Στις Μουρνιές και στο Καψόδασος Σφακίων, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα λάβει μέρος σε ανοιχτή εκδήλωση – συζήτηση με τους πολίτες.

Την Τρίτη 22 Οκτωβρίου ο Αλέξης Τσίπρας θα επισκεφτεί τα Σελλιά, το Πέραμα, όπου θα συζητήσει με τους πολίτες σε ανοιχτή εκδήλωση και το Ρέθυμνο.

Το βράδυ στις 19.00 στην Πλατεία Σοχώρας στο κέντρο της παλαιάς Πόλης του Ρεθύμνου θα συμμετάσχει σε ανοιχτή εκδήλωση – συζήτηση για τη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία».

Υψηλή επισκεψιμότητα στη διαδικτυακή πλατφόρμα 

Εν τω μεταξύ ιδιαίτερα υψηλή είναι η επισκεψιμότητα από τις πρώτες κιόλας ώρες λειτουργίας της νέας  διαδικτυακής πλατφόρμας isyriza.gr.

Σύμφωνα με πηγές της Κουμουνδούρου, η υψηλή επισκεψιμότητα στην πλατφόρμα isyriza.gr και οι επισκέψεις Τσίπρα στην επικράτεια για το θέμα της διεύρυνσης του ΣΥΡΙΖΑ στην κοινωνική του βάση, δείχνουν το μεγάλο ενδιαφέρον των προοδευτικών πολιτών, το οποίο, όπως λένε, «θα εντείνεται και αυτό θα αποτυπώνεται με αύξηση των εγγραφών νέων μελών, τόσο κατά τη διάρκεια των λαϊκών συνελεύσεων σε όλη τη χώρα, όσο και μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας».

«Aπευθύνουμε κάλεσμα σε όλες και όλους για να μπορέσουμε μαζί να δημιουργήσουμε το κόμμα της νέας εποχής, την προοδευτική παράταξη της νέας εποχής. Μέσα από την πλατφόρμα isyriza.gr να κάνουμε τον ΣΥΡΙΖΑ ένα εργαστήρι συμμετοχής και δημιουργίας για όλους τους ενεργούς πολίτες. Σας καλούμε να πάρετε τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σας» ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Αλέξης Τσίπρας από την Πάτρα, λίγα λεπτά μετά το λανσάρισμα της πλατφόρμας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση