Εξελίξεις έρχονται στο θέμα του νέου αεροδρομίου στο Καστέλι, έπειτα από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μινώα Πεδιάδος.

Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στις επόμενες μέρες, είναι πιθανό να ταξιδέψει αντιπροσωπεία του Δήμου για το συγκεκριμένο θέμα, με στόχο να υπάρξει διασφάλιση των δικαιωμάτων των πολιτών, τα ανταποδοτικά οφέλη, αλλά και να συζητηθούν οι αναπτυξιακές προοπτικές της περιοχής, που είναι και το ζητούμενο για το Δήμαρχο Μανώλη Φραγκάκη.

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγα 24ωρα, όταν και πραγματοποιήθηκε το Δημοτικό Συμβούλιο, είχαμε δυναμική παρουσία των κατοίκων του Ευαγγελισμού και των γύρω χωριών

Οι κάτοικοι παρακολούθησαν τη συνεδρίαση και ζήτησαν από τη Δημοτική Αρχή να τοποθετηθεί επί του θέματος, το οποίο «καίει» την τοπική κοινωνία. Κάτι που έγινε…

Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι ο Σύλλογος «Κυπεράς» είχε εκδώσει επιστολή με την οποία ζητούσε να πραγματοποιηθεί και συνάντηση με τον αρμόδιο υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή, προκειμένου τα μέλη του Συλλόγου να εκφράσουν και στον ίδιο τους προβληματισμούς  και τις θέσεις τους.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση