HomeHL-9Η βροχή έφερε και… τροχαία στο Ηράκλειο

Η βροχή έφερε και… τροχαία στο Ηράκλειο

Κυκλοφοριακό κομφούζιο στην Εθνική

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για μία ακόμα φορά η βροχή έφερε και… τροχαία ατυχήματα στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, κατά τη διάρκεια της βροχόπτωσης σημειώθηκαν περίπου πέντε ατυχήματα σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου του νομού χωρίς ευτυχώς να προκληθεί κάποιος τραυματισμός.

Τα σημαντικότερα τροχαία, καταγράφηκαν επί του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης όπου ένα φορτηγό «δίπλωσε» αλλά και ένα όχημα που λίγο πριν την έξοδο της Κνωσού ξέφυγε από την πορεία του και «χτύπησε» στο προστατευτικό τοιχίο.

swsss1

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Τροχαίας προκειμένου να ρυθμίσουν την κυκλοφορία καθώς προκλήθηκε κομφούζιο.

swssttt2

Τα τροχαία διαδέχονται το ένα το άλλο και σε άλλα σημεία του οδικού δικτύου, σημαίνοντας συναγερμό στην τροχαία. Τουλάχιστον δύο τροχαία σημειώθηκαν λίγο πριν τις 6 το απόγευμα στην Εθνική οδό, στο ρεύμα Αγίου Νικολάου προς Ηράκλειο, στη στροφή μεταξύ του ΚΤΕΟ-Κοκκίνη Χάνι. Το πρώτο σημειώθηκε στο ύψος της εξόδου για Κοκκίνη και σε αυτό ενεπλάκη ένα γκρι αυτοκίνητο μάρκας SEAT IBIZA ενώ στο σημείο εκτός από την τροχαία, πήγε γερανός για να το παραλάβει. Σε πολύ μικρή απόσταση από αυτό το τροχαίο σημειώθηκε άλλο ένα. Εκεί μάλιστα, βρέθηκαν 3 γερανοφόρα οχήματα και άνδρες της τροχαίας, προκειμένου να ρυθμίσουν τη κυκλοφορία.

ikona_viber_2019-10-18_18-07-08

Διαφήμιση
Διαφήμιση