HomeHL-9Στη φυλακή η 31χρονη συζυγοκτόνος – Της επιτέθηκαν οι συγγενείς του θύματος

Στη φυλακή η 31χρονη συζυγοκτόνος – Της επιτέθηκαν οι συγγενείς του θύματος

Ολοκληρώθηκε η απολογία της

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τον δρόμο για την… φυλακή πήρε η 31χρονη γυναίκα που δολοφόνησε τον σύζυγό της το βράδυ της περασμένης Κυριακής μαχαιρώνοντάς τον μπροστά από το Κέντρο Αστέγων στη Νέα Αλικαρνασσό.

Η νεαρή «συζυγοκτόνος» οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί ωστόσο στα δικαστήρια την υποδέχθηκαν οι συγγενείς του 60χρονου θύματος.

Στη θέα της ξέσπασαν με αποτέλεσμα να σημειωθούν μικρής έκτασης επεισόδια με τους συγγενείς να την αποκαλούν «φόνισσα» ενώ κάποιοι έσπασαν τον… κλοιό της αστυνομίας και χειροδίκησαν εναντίον της.

Τελικά, οι αστυνομικοί κατάφεραν και την απομάκρυναν από τους οργισμένους συγγενείς οδηγώντας την μέσα στο γραφείο του ανακριτή.

Κρίθηκε προφυλακιστέα

Η απολογία της 31χρονης κράτησε περίπου μία ώρα εξηγώντας στον ανακριτή τους λόγους που την ώθησαν να μαχαιρώσει τον σύζυγό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η ίδια ομολόγησε την πράξη της και ισχυρίστηκε πως τον μαχαίρωσε επειδή την κακοποιούσε.

Μετά το τέλος της απολογίας της, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, κρίθηκε προφυλακιστέας και οδηγήθηκε στις φυλακές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συγγενείς του θύματος την περίμεναν να βγει από τα δικαστήρια ωστόσο οι αστυνομικοί την έβγαλαν από την πίσω πόρτα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση