Στη μικρή Μαρίνα από το Ηράκλειο και το 4χρονο αγοράκι από τα Χανιά, είναι στραμμένα τα βλέμματα με τους ιατρούς να χαρακτηρίζουν κρίσιμα και τα επόμενα 24ωρα τόσο για το 5χρονο κοριτσάκι, που τραυματίστηκε σοβαρά μετά από τροχαίο στο Ρέθυμνο, όσο και για το μικρό αγόρι από τα Χανιά που έπεσε από τοιχίο και τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι.

Η μικρή εξακολουθεί να βρίσκεται υπό στενή ιατρική παρακολούθηση στη ΜΕΘ Παίδων του ΠαΓΝΗ και σύμφωνα με τον αναπληρωτή διοικητή του ΠΑΓΝΗ, Γιάννη Φανουργιάκη ο οποίος μίλησε στο cretapost.gr, τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα για την υγεία του μικρού κοριτσιού που νοσηλεύεται διασωληνωμένο και σε καταστολή.

Kρίσιμες όμως είναι οι ώρες και για το 4χρονο αγόρι που έπεσε από τοιχίο και τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι.
Το αγοράκι σύμφωνα με τον κ. Φανουριάκη νοσηλεύεται επίσης διασωληνωμένο και σε καταστολή στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ, ωστόσο ο ίδιος εμφανίστηκε συγκρατημένα αισιόδοξος για την πορεία της υγείας τους.
Την ίδια στιγμή, στο νοσοκομείο και πιο συγκεκριμένα στην παιδοχειρουργική κλινική του ΠΑΓΝΗ νοσηλεύεται και η 3 ετών αδερφή της 5χρονης Μαρίνας, η οποία ευτυχώς, φέρει ελαφρύτερα, κυρίως ορθοπεδικά τραύματα.

Πως τραυματίστηκαν τα παιδιά
Το σοβαρό τροχαίο κατά το οποίο τραυματίστηκε η 5χρονη, σημειώθηκε στο ύψος της Σκαλέτας Ρεθύμνου όταν δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά. Στο ένα όχημα επέβαινε μία 83χρονη γυναίκα η οποία ανασύρθηκε νεκρή από τους πυροσβέστες.

Το έτερο περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στα Χανιά. Αμέσως με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διεκομίσθη στο νοσοκομείο Χανίων, όμως οι θεράποντες ιατροί έκριναν απαραίτητη τη μεταφορά του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση