Από ένταση συνοδεύτηκε η μεταφορά στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, της 31χρονης γυναίκας πού μαχαίρωσε το βράδυ της Κυριακής τον 60χρονο άνδρα της, κοντά στο κέντρο Αστέγων στην Ν.Αλικαρνασσό.

Οι συγγενείς του θύματος εξανέστησαν όταν την είδαν και κατά την προσαγωγή της, της επιτέθηκαν φραστικά ενώ κάποιοι χειροδίκησαν εναντίον της.

Κατάφεραν μάλιστα να «σπάσουν» δύο φορές τον αστυνομικό κλοιό που θεωρητικά την προστάτευε, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να την απομακρύνουν από την οργή των συγγενών του θύματος.

Να σημειωθεί ότι ο καβγάς του ζευγαριού που βρίσκεται σε διάσταση εδώ και καιρό «όπλισε» το χέρι της 31χρονης γυναίκας η οποία το βράδυ της Κυριακής με αιχμηρό αντικείμενο προκάλεσε θανατηφόρα τραύματα στον πρώην σύζυγο της.

Το χρονικό

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 8 το βράδυ κοντά από το κέντρο αστέγων.

Ο 60χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά στην κοιλιακή χώρα με αιχμηρό αντικείμενο άφησε την τελευταία του πνοή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Εισήχθη στο χειρουργείο και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, δεν τα κατάφερε.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Υ.Α. Ηρακλείου οι οποίοι οδήγησαν στο Αστυνομικό Μέγαρο της 31χρονη και ένα ακόμη άτομο.

Η ίδια φαίνεται να ομολόγησε την πράξη της κάνοντας λόγο ότι το θύμα την κακοποιούσε. Ο 59χρονος να σημειωθεί ήταν γνώριμος των διωκτικών αρχών ενώ το ζευγάρι έχει και τρία παιδιά.

Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του πολύτεκνου πατέρα

Εν τω μεταξύ χθες έγινε, σε κλίμα οδύνης, η κηδεία του 59χρονου πολύτεκνου πατέρα, στην εκκλησία του Αφέντη Χριστού στις Πατέλες.

Διαφήμιση
Διαφήμιση