HomeHL-WorldΟλλανδία: Οικογένεια έμεινε σε ένα υπόγειο για 9 χρόνια περιμένοντας το τέλος του κόσμου

Ολλανδία: Οικογένεια έμεινε σε ένα υπόγειο για 9 χρόνια περιμένοντας το τέλος του κόσμου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Επί εννέα χρόνια, μια οικογένεια στην Ολλανδία έμενε στο υπόγειο της φάρμας της περιμένοντας το… τέλος του κόσμου.

Οι έρευνες της αστυνομίας για την απίστευτη αυτή ιστορία ξεκίνησαν όταν το ένα από τα παιδιά, κατάφερε να δραπετεύσει.

Έπειτα από έρευνες, η αστυνομία ανακάλυψε ότι ένας 58χρονος και 6 παιδιά -από 16 έως 25 ετών- ζούσαν στο υπόγειο μιας φάρμας.

Ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας εμφανίστηκε σε ένα μπαρ, στο χωριό Ruinerwold της Ολλανδίας, κοντά στο οποίο είναι η φάρμα και ζήτησε βοήθεια, σύμφωνα με το κανάλι RTV. Ο άνδρας φαινόταν να είναι σε σύγχυση, είπαν αυτόπτες μάρτυρες. Ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο πόσα χρόνια ζούσαν κρυμμένοι, αλλά εκείνος μίλησε για 9 χρόνια.

Η οικογένειά του ζούσε στην απομόνωση, περιμένοντας το τέλος του κόσμου, σύμφωνα με τις πληροφορίες του RTV.

ollandia2

«Είχε μακριά μαλλιά, βρώμικο μούσι, φορούσε παλιά ρούχα και έμοιαζε να είναι σε σύγχυση. Ο άνδρας είπε ότι ποτέ δεν είχε πάει στο σχολείο και ότι δεν είχε πάει σε κουρέα τα τελευταία 9 χρόνια. Είπε ότι έχει αδέλφια, που ζουν στη φάρμα. Ανέφερε ότι είναι ο μεγαλύτερος και ότι ήθελε να βάλει τέλος στον τρόπο που ζούσαν», ανέφερε ακόμη ο ιδιοκτήτης του μπαρ Κρις Βεστερμπέεκ.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο της επαρχία Ντρέντε, Ρόγκερ ντε Γκρουτ, η μητέρα της οικογένειας είχε πεθάνει ενώ τα αδέλφια και ο πατέρας τους, ο οποίος ήταν κλινήρης έπειτα από εγκεφαλικό που είχε υποστεί, λαμβάνουν ιατρική βοήθεια.

«Κατανοώ ότι υπάρχουν πολλά ερωτήματα» εξήγησε ο Γκρουτ. «Και εμείς έχουμε πολλά. Η αστυνομία εξετάζει όλα τα πιθανά σενάρια».

Τα αδέλφια φαίνεται πως διέμεναν σε ένα κρυφό κελάρι και ζούσαν τρώγοντας λαχανικά που καλλιεργούσαν και κρέας από τα ζώα που εξέτρεφαν σε έναν απομονωμένο κήπο, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο RTV Drenthe.

Ένας 58χρονος άνδρας, όχι ο πατέρας των παιδιών, συνελήφθη στο αγρόκτημα. Ο ρόλος του δεν έχει αποσαφηνιστεί.

cnn.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση