HomeΚΡΗΤΗΣειρά συναντήσεων του Μ. Μποκέα με τα τοπικά συμβούλια

Σειρά συναντήσεων του Μ. Μποκέα με τα τοπικά συμβούλια

Στο δήμο Μαλεβιζίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σειρά συναντήσεων με τα μέλη των Συμβουλίων Κοινότητας έχει ξεκινήσει τις τελευταίες μέρες ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας. Στόχος της πρωτοβουλίας του Δημάρχου είναι να χτιστεί μια διαρκής γέφυρα επικοινωνίας με τους εκπροσώπους των τοπικών κοινωνιών, στη βάση διαβούλευσης, για όλα τα θέματα που σχετίζονται με τις περιοχές του Δήμου και τους κατοίκους τους.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Μενέλαος Μποκέας: «Η αποκέντρωση στην πράξη, προϋποθέτει συναπόφαση. Δίνουμε υπόσταση στη φωνή των τοπικών κοινωνιών, εγκαινιάζοντας μια ουσιαστική σχέση συνεργασίας μαζί τους. Με προγραμματισμό, έγκαιρο σχεδιασμό και διαβούλευση. Από τη διαχείριση της καθημερινότητας μέχρι τον επιχειρησιακό σχεδιασμό σε ορίζοντα τετραετίας».

Στο πλαίσιο αυτό ο Δήμαρχος Μενέλαος Μποκέας συναντήθηκε με τα Συμβούλια Κοινότητας Κρουσώνα, Κεραμουτσίου, Φόδελε και Γωνιών. Είχε προηγηθεί σχετική συνάντηση με την Τοπική Κοινότητα Γαζίου, ενώ για τις επόμενες μέρες έχουν ήδη προγραμματιστεί ανάλογες συναντήσεις με όλα τα τοπικά συμβούλια του Δήμου. Παρόντες στις συναντήσεις είναι και οι Αντιδήμαρχοι: Τεχνικών Έργων, Πολεοδομίας και Πολιτικής Προστασίας Γιώργος Πετούσης, Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών Γρηγόρης Φασουλάκης, Πράσινης Ανάπτυξης, Καθαριότητας, Διαχείρισης Απορριμμάτων και Ανακύκλωσης Μιχάλης Αλμπαντάκης, Κοινωνικής Πολιτικής, Εξυπηρέτησης του Πολίτη και Επιχείρησης Χρύσα Λυρώνη – Πάγκαλου, Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης, Αθλητισμού, Νεολαίας και Εθελοντισμού Χαράλαμπος Κουτσογιάννης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση