HomeΚΡΗΤΗΕπίσκεψη στη Περιφέρεια Κύπριων Προέδρων Κοινοτήτων

Επίσκεψη στη Περιφέρεια Κύπριων Προέδρων Κοινοτήτων

Συζητήθηκαν θέματα συνεργασίας που αφορούν στην αυτοδιοίκηση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνάντηση με προέδρους κοινοτήτων της Κύπρου πραγματοποίησε στη Περιφέρεια Κρήτης ο Αντιπεριφερειάρχης Ευρωπαϊκών και Διεθνών Σχέσεων Γιώργος Αλεξάκης.

Στη συνάντηση στη Περιφέρεια παρουσία του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Παύλου Μπαριτάκη συζητήθηκαν θέματα συνεργασίας που αφορούν στην αυτοδιοίκηση, ενώ ειδικότερα ο κ. Αλεξάκης , ενημέρωσε για τις δράσεις που υλοποιεί η Περιφέρεια Κρήτης στην Ευρωπαϊκή Ένωση, για τις πολιτικές που αναπτύσσονται, για τον νέο Ευρωπαϊκό προϋπολογισμό, και τους νέους στόχους της Πολιτικής συνοχής που αφορούν στην «Έξυπνη Ευρώπη», την κοινωνία και τους πολίτες της.
42
Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Παύλος Μπαριτάκης ενημέρωσε για την λειτουργία της Αυτοδιοίκησης στην Κρήτη, στο πρώτο και δεύτερο βαθμό της, ενώ ανάλογη ενημέρωση έκαναν οι Κύπριοι κοινοτάρχες οι οποίοι ευχαριστώντας για την υποδοχή εξέφρασαν την επιθυμία να υπάρξουν συνεργασίες και σε αυτοδιοικητικό επίπεδο, κάτι που έγινε αποδεκτό από τους κ. Αλεξάκη και Μπαριτάκη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση