HomeHL-SportsΟΦΗ: Καθάρισαν το προπονητικό κέντρο παίκτες και προπονητές της Ακαδημίας

ΟΦΗ: Καθάρισαν το προπονητικό κέντρο παίκτες και προπονητές της Ακαδημίας

Ένωσαν τις δυνάμεις τους μικροί και μεγάλοι της Ακαδημίας του ΟΦΗ προκειμένου να καθαριστεί ο περιβάλλων χώρος του «Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου», σε μια ιδιαίτερη κίνηση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την αλληλεγγύη και το ομαδικό πνεύμα θέλησε να προαγάγει ο ΟΦΗ σε συνδυασμό με τις ανάγκες του προπονητικού του κέντρου.

Για τους σκοπούς αυτούς, παίκτες και προπονητές της Ακαδημίας συνεργάστηκαν στις εργασίες καθαρισμού του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου και έδωσαν το καλό παράδειγμα, φροντίζοντας τον ίδιο το χώρο προετοιμασίας τους.

Αναλυτικά το μήνυμα του συλλόγου για αυτή τη δράση:

«Μια πολύ ιδιαίτερη δράση, η οποία είχε ως στόχο να προάξει το ομαδικό πνεύμα, την αλληλεγγύη αλλά και τον σεβασμό προς το περιβάλλον, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Τα παιδιά των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, μαζί με τους προπονητές τους χωρίστηκαν σε ομάδες και καθάρισαν τους χώρους περιμετρικά του αθλητικού κέντρου.

Στη δράση συμμετείχαν το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΟΦΗ, κ. Ιάσονας Παπαστεφανάκης και ο Εμπορικός Διευθυντής, κ. Λεωνίδας Παπαβασιλάκης.

Ευχαριστούμε την αλυσίδα supermarket «Χαλκιαδάκης» και τον Δήμο Τυλίσου για την παροχή του απαραίτητου εξοπλισμού».

Διαφήμιση
Διαφήμιση