HomeΚΟΣΜΟΣΣυνέλαβαν τουρίστρια γιατί φορούσε μικροσκοπικό μπικίνι

Συνέλαβαν τουρίστρια γιατί φορούσε μικροσκοπικό μπικίνι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με πρόστιμο πλήρωσε μία 26χρονη τουρίστρια από την Ταϊβάν την επιλογή της να φορέσει ένα μικροσκοπικό μπικίνι κατά τη διάρκεια διακοπών της στο νησί Μπορακάι των Φιλιππίνων.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η Lin Tzu Ting έκανε διακοπές μαζί με τον σύντροφό της στο συγκεκριμένο νησί και επισκέφτηκε δύο φορές τη γνωστή παραλία Puka φορώντας ένα μικροσκοπικό σχεδόν ‘ανύπαρκτο’ μπικίνι. Η ενδυματική της επιλογή προκάλεσε την αντίδραση των ντόπιων οι οποίοι την φωτογράφισαν και ανήρτησαν τις εικόνες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως αναφέρει το βρετανικό δημοσίευμα, οι συγκεκριμένες φωτογραφίες τράβηξαν την προσοχή των τοπικών Αρχών που εντόπισαν την ταυτότητα της 26χρονης και τη συνέλαβαν στο ξενοδοχείο όπου διέμενε.

Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί το είδος της κατηγορίας που απαγγέλθηκε σε βάρος της τουρίστριας.

Η επικεφαλής της Αστυνομίας του Μπορακάι ανέφερε: “Αρκετοί κάτοικοι του νησιού και τουρίστες φωτογράφησαν την γυναίκα την Τετάρτη και την Πέμπτη λόγω της αμφίεσής της… Για τη δική μας κουλτούρα αυτό είναι απαράδεκτο”.

Η 26χρονη υποστήριξε ότι δεν γνώριζε ότι απαγορευόταν να φορά το συγκεκριμένο είδος μαγιό.

Στην τουρίστρια από την Ταϊβάν επιβλήθηκε πρόστιμο περίπου 44 ευρώ το οποίο έπρεπε να πληρώσει μέχρι να αποχωρήσει από τις Φιλιππίνες.

Μετά το περιστατικό οι Αρχές καλούν τους τουρίστες να σέβονται την κουλτούρα των Φιλιππίνων και να μην προκαλούν με την αμφίεση τους.

Πηγή πληροφοριών/ΦΩΤΟ: Daily Mail

Διαφήμιση
Διαφήμιση