Προθεσμία ζήτησε και πήρε για να απολογηθεί για την δολοφονία του πρώην συζύγου της, η 31χρονη η οποία παραδέχτηκε ότι μαχαίρωσε το βράδυ της Κυριακής τον 59χρονο κοντά στο κέντρο Αστέγων στην Ν.Αλικαρνασσό.

Η ίδια παραδέχτηκε από την πρώτη στιγμή στους αστυνομικούς τις πράξεις της.

Ο καβγάς του ζευγαριού που βρίσκεται σε διάσταση εδώ και καιρό είχε ως αποτέλεσμα να «οπλίσουν» το χέρι της 31χρονης γυναίκας και με αιχμηρό αντικείμενο να προκαλέσει θανατηφόρα τραύματα στον πρώην σύζυγο της.

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 8 το βράδυ κοντά από το κέντρο αστέγων.

Ο 60χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά στην κοιλιακή χώρα με αιχμηρό αντικείμενο άφησε την τελευταία του πνοή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Εισήχθη στο χειρουργείο και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, δεν τα κατάφερε.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Υ.Α. Ηρακλείου οι οποίοι οδήγησαν στο Αστυνομικό Μέγαρο της 31χρονη και ένα ακόμη άτομο.

Η ίδια φαίνεται να ομολόγησε την πράξη της κάνοντας λόγο ότι το θύμα την κακοποιούσε. Ο 59χρονος να σημειωθεί ήταν γνώριμος των διωκτικών αρχών ενώ το ζευγάρι έχει και τρία παιδιά.

Η 31χρονη αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Ηρακλείου.

Το δελτίο τύπου της ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθη, χθες (13.10.2019) το βράδυ στο Ηράκλειο από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου, 31χρονη ημεδαπή κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία 59χρονου ημεδαπού.

Ειδικότερα, χθες (13.10.2019) το βράδυ, η 31χρονη με την χρήση αιχμηρού αντικειμένου προκάλεσε σωματικές βλάβες στον 59χρονο, ο οποίος διεκομίσθη σε Νοσοκομείο του Ηρακλείου, όπου και εξέπνευσε.

Στο σημείο μετέβη Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Ηρακλείου.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου ενώ η συλληφθείσα με την σε βάρος της σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση