HomeHL-LifestyleΑπό τις ελάχιστες φορές που η Αντζελίνα Τζολί έβγαλε τα μαύρα

Από τις ελάχιστες φορές που η Αντζελίνα Τζολί έβγαλε τα μαύρα

Εμφάνιση έκπληξη στη Ρώμη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην Ρώμη βρέθηκε πριν λίγες ημέρες η Αντζελίνα Τζολί για την προώθηση της νέας της ταινίας «Maleficent: Mistress of Evil» και για μία φορά απαρνήθηκε τα μαύρα ρούχα της.

Η 44χρονη Αντζελίνα Τζολί, που πριν από λίγες ημέρες παρακολούθησε την πρεμιέρα της ταινίας της στο Τόκιο συνοδευόμενη από τον μεγαλύτερο γιο της Μάντοξ, που σπουδάζει πλέον στην Σεούλ, και την κόρη της Ζαχάρα, τώρα βρέθηκε στην Ρώμη και συγκεκριμένα στο Hotel De La Ville για μία φωτογράφηση με την συμπρωταγωνίστριά της, την 61χρονη Μισέλ Πφάιφερ.

Angelina Jolie Attends Maleficent Photocall In Rome

Πέταξε τα μαύρα και έβαλε μια μπλούζα-υπερπαραγωγή

Αντικαθιστώντας τα συνηθισμένα μαύρα ρούχα της για κάτι πιο φωτεινό, η Αντζελίνα Τζολί ήταν εκθαμβωτική και λαμπερή με μια μακριά τιραντέ, μοβ μπλούζα. Το συγκεκριμένο τοπ που επέλεξε ήταν πολύ ιδιαίτερο και ασυνήθιστο και θύμιζε λουλούδι με στρώσεις πλισέ υφάσματος σε σχήμα πετάλων.

Το λουκ ολοκλήρωσε με μαύρο στενό παντελόνι και μαύρες γόβες με λουράκι στον αστράγαλο ενώ άφησε τα μαλλιά της κυματιστά, κάτω με το μακιγιάζ της να είναι όσο πιο απλό και φυσικό γινόταν. Η Αντζελίνα Τζολί δεν έπαψε να χαμογελά ποζάροντας για φωτογραφίες και χαιρετούσε τον κόσμο που βρέθηκε στην εκδήλωση.

Angelina Jolie Attends Maleficent Photocall In Rome

Ξανά και πάλι στον ρόλο της κακιάς μάγισσας η Αντζελίνα Τζολί

Για όσους δεν θυμούνται, η Maleficent είναι η κακιά μάγισσα στην κλασική ταινία της Disney του 1959, «Η Ωραία Κοιμωμένη», την οποία υποδύθηκε η Αντζελίνα Τζολί στην ταινία του 2014. Και τώρα, πέντε χρόνια αργότερα, η διάσημη ηθοποιός υποδύεται ξανά την Maleficent, εξακολουθεί να φορά μαύρα κέρατα (η μεταμόρφωσή της είναι μια δουλειά δύσκολη και πολύωρη), παλεύει ενάντια στις νεράιδες και τελικά επιλέγει τα συγκρουόμενα μητρικά της συναισθήματα για την γλυκιά πριγκίπισσα Αουρόρα.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση